NASA разказа за строителството на “Звездата на смъртта“ (ВИДЕО)

/

Главният инженер на Лабораторията за реактивно движение (един от най-важните изследователските центрове на NASA) Брайън Мюирхед разказа, от къде човечеството може да започне строителството на “Звездата на смъртта”, съобщи The Times Tech.

Според експерта, “Звездата на смъртта” трябва да започне да се изгражда не на основа на извеждане в  околоземна орбита на фрагменти, а на база уловен подходящ за целите астероид, на който вече ще се намират всички необходими метали.

Мюирхед представи идеите си във видео. Той разказа  за програмата на НАСА по усвояване на астероиди, по-специално  ARM (Asteroid Redirect Mission). По тази програма до 2023 г., астронавтите трябва да кацнат на небесното тяло, и част от него да транспортират на окололунна орбита.

“Звездата на смърта” е “абсолютното оръжие” от сагата на Джордж Лукас “Междузвездни войни” .

Последно от ВИДЕО

Някога чували ли сте по-логични и систематизирани аргументи: д-р Тодоров срещу българския министър на здравепогазването (ВИДЕО) Поздравления за д-р Пламен Пасков, разобличил мафията в центъра на тяхната бърлога (ВИДЕО) Костадин Костадинов: Показахме, че ние българите сме достоен народ

Тези видеа трябва да се преведе на английски, френски и немски и излъчат по цял свят. Малко

ВИДЕО на деня

    Как Бил Гейтс спонсорира разработката на коронавируса   Кой е Бил Гейтс (ВИДЕА-БГ СУБ)

The Bulgarian Times

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times