Организация на Джордж Сорос снабдявала бежанците в Европа със специално ръководство (ВИДЕО)

/

„Наръчник“ на „Отворено общество“ за улеснение на нашествениците в ЕС

Наръчникът с груба информация съдържа карти, съвети и телефонни номера на организации, които биха могли да помогнат на нашествениците по време на пътуването им в ЕС.

Този наръчник им се дава на лодките, с които контрабандистите ги вкарват в ЕС.

Екипът на Sky News е намерил наръчника на остров Лесбос, Гърция, сред изхвърлените от мигрантите/нашествениците спасителни жилетки и пробити гумени лодки. Оръфаното копие на уникалното ръководство е написано на арабски език. Сред телефоните на описаните организации е и една с името „w2eu“, чиетo име означава „Добре дошли в Европа“.

Соня, която не искала да даде фамилното си име, активист (говореща арабски език) на „w2eu“, казала на репортерите, че активистите от нейната мрежа раздават книжките безплатно на мигрантите в Турция. Обяснила, че са голяма организация с повече от 100 служители разположени в Европа и Северна Африка.

Малкото джобно упътване има детайлни карти на Европа и точките, където са лодките.

Споменатата организация е финансирана от организацията „Отворено общество“ на Джордж Сорос.

Сред неправителствените организации в България, посочени на уебсайта на w2eu, които улесняват трафика на мигранти към ЕС се намират „Български хелзинкски комитет“ (БХК), фондация „Център за правна помощ – Глас в България„, „Правна клиника за бежанци и имигранти„,  „Червен кръст България – Служба за бежанци и мигранти„, „Каритас България – служба за мигранти„, както и „Български адвокати за правата на човека„. Също така и едно малко НПО с офис в Стара Загора, ръководено от Мухамед Немер.  AB

ВИДЕО

Преди да заминат за Европа новите бежанци получавали специално ръководство, издадено от организационната структура на Джордж Сорос „Отворено общество“, пише investmentwatchblog.com

Джонатан Самюълс, репортер на Sky News, който в момента се намира на остров Лесбос, Гърция, показа ръководството, което се дава на мюсюлманските имигранти, преди те да тръгнат за Европа.

Ръководството е отпечатано и се разпространява от групата „W2eu“ на «Отворено общество“, организация, финансирана от Джордж Сорос.

Справочникът съдържа различни съвети, карти, телефонни номера и препоръки как най-добре да се устроят и адаптират в различните европейски страни. Наръчникът е написан на арабски език, като по този начин поощрява имиграцията от конгломерата ИД и Близкия изток в европейските страни.

ПО ТЕМАТА

Излязоха документи, които доказват, че САЩ са създателите на ISIS

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Радев си назначи шефка от „Отворено общество“ на Сорос да го съветва

Стана безпощадно ясно, че българските избори вече няма да са под български суверенитет

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница