facebook.com/RealBenGarrison

“Playbook” на ПЛАНдемията

Преди няколко месеца публикувах статия Мокрият сън на Бил Гейтс – случайности и съвпадения? в която показах документ, че ЕС ще наложи на всички граждани „ваксинационен паспорт“ и придвижването ще става само с него. За 2022 е планирано следното : „Предложение на Комисията за обща ваксинационна карта /паспорт за граждани на ЕС“. Документът е бил приет през март 2019 много преди Бил Геноцидис да организира събитието Event 201 в което се симулира световна пандемия. Много хора сложиха квалификация на статията ми – „теориЙ конспирациЙ“, но днес когато флагмана на сороспиите вестник Дневник пише за въвеждането на такъв паспорт, когато излизат публикации, че в Испания ще се прави регистър на хората, които отказва вак-синация, сороспиите някак странно мълчат, че това не са теории на конспирациите, платените клакьори гузно отбягват темата в постовете си, а pressтитутките информират овчеството за бъдещите планове на психопатите.

2

Сега ще публикувам един документ, който изтече в няколко канала в Телеграм и който е наречен “Playbook” (игрова книга) за пандемията или график по който тя ще се развива. По-долу са фазите, а сега ще припомня, че Франклин Д. Рузвелт казваше, че нищо не се случва случайно в политиката. Наясно съм, че за много хора това отново ще прозвучи „теориЙ конспирациЙ“, но огледайте се и вижте дали написаното и това, което се случва не се припокриват?

Нека припомня и един цитат на чичкото с мустачките: Моята борба; прев. Петър Калъпчиев. изд. „Жар птица“, София, 2001 г.

„…колкото по-чудовищно излъжеш, толкова по-бързо ще ти повярват. Обикновените хора по-скоро вярват на голямата лъжа, отколкото на малката. Това съответства на примитивната им душа. Те знаят, че за дребното и самите те са способни да излъжат, но да излъжат за повече, май биха се притеснили. Голяма лъжа даже няма да им дойде наум. Ето защо масите не могат да си представят, че другите са способни на къде по-чудовищни лъжи, на къде по-безсъвестно извращаване на фактите. И даже когато им разяснят, че става въпрос за чудовищна измама, те все още ще продължават да се съмняват и ще бъдат склонни да смятат, че вероятно тук все пак има частица истина.

3

Тази ПЛАНдемия е инсценировка и спец-операция за въвеждане на дигитална валута и електронен дигитален идентификатор за всеки човек. Така практически ще се превърнем в дигитални овце управлявани централно.

Мой познат ми изпрати документ, който е на български и е приблизително със същите точки, които ще публикувам по-долу. Ето го и него:

4

И така, нека видим точките в този “Playbook” (обърнете внимание на термина “Playbook” – за психопатите това е игра)

• Съставяне на план по който ще се реагира при симулирано огнище на пандемия, необходимите стъпки, различните фази, общия график и очакваните резултати (според стратегическия документ на Рокфелер – Lock-Step, 2010) Планът от 2010 г. на Фондацията Рокфелер разработен в сътрудничество с Бил Гейтс за КОВИД-19 (ДОКУМЕНТ)

• Разработване на много заразен вирус с много ниска смъртност, в съответствие с необходимия план (хибриден изследователски щам на SARS / HIV, разработен от 2008 до 2013 г. в лабораторията Fort Detrick Class 4 като част от изследователски проект, за да се установи защо коронавирусът е много често срещан при прилепи, но изключително труден за прехвърляне върху хора (оттук и 4-те HIV вложки, известни също като липсващия ключ за заразяване на човешкия ACE-2 рецептор) (да припомним, че в Австралия вак- синацията беше преустановена, защото вак-синираните дадоха „фалшиво-положителен тест за HIV – Australian COVID vaccine terminated due to HIV ‘false positives’

• Създаване на втора, много по-мощна версия на вируса със значително по-висока смъртност като „РЕЗЕРВЕН план“, която може да се използва във фаза 3, НО САМО АКО Е НЕОБХОДИМО (SARS / HIV / MERS оръжеен щам, разработен през 2015 г. в лаборатория клас 4 на Fort Detrick).

• Транспортиране на изследователския щам до друга лаборатория от клас 4 (Национална лаборатория по микробиология в Winnipeg, Kanada), умишлена кражба и контрабанда през Китай (Shi Zhengli) до единствената китайска лаборатория от клас 4 (Институт по вирусология Wuhan в Ухан, Китай). Така се установява желания публичен РЕЗЕРВЕН разказ, който може да се използва при необходимост (основният разказ е този за кражбата; резервният е, че Китай е разработил сам този вирус и той случайно е бил изпуснат навън)

• Финансиране на всички лидери, които оформят общественото мнение (Fauci, Birx, Tedros …) и агенции / НПО (WHO, NIAID, CDC, UN …), които биха участвали в планираното освобождаване на изследователския щам в пандемичната верига, за да се получи желаният разказ по време на пандемията и да се контролира / поддържа цялата фаза на изпълнение.

• Създаване и финансиране на плана за разработване и въвеждане на ваксинацията, така че да може да се прилага по целия свят (Гейтс – Десетилетието на ваксинациите: Глобален план за действие за ваксинация, 2010-2020) – Създаване и финансиране на тестове за ваксинация / протоколи за сертифициране на ваксинация (цифрова идентичност) за прилагане / потвърждаване на програмата за ваксинация след принудително въвеждане (Gates – ID2020) ID2020 и партньори стартират програма за предоставяне на цифров идентификатор с ваксини

• Симулация на сценария на заключваща стъпка (съгласно стратегическия документ на Рокфелер – Lock-Step, 2010) непосредствено преди планираното избухване на изследователския щам под формата на реално упражнение / симулация с използване на военна игра, за да се определят очакваните реакции / графици / резултати (Gates – Събитие 201, октомври 2019) – Освобождаване на изследователския щам в Института по вирусология в Ухан и обвинение според гореизложения първичен разказ (Wuhan Wet Market, ноември 2019 г.) Линк към симулираното събитие и какво е обсъдно– Event 201  “Събитие 201“ – Симулация на световната ПЛАНдемия (ВИДЕА-БГ СУБ)

• Омаловажаване на предаването от човек на човек възможно най-дълго, за да се благоприятства глобалното разширяване на щама, преди дадена държава да може да затвори границите си / да реагира, за да избегне първоначална инфекция. Веднага след като дадена държава съобщи за първоначална инфекция, влизането и излизането са забранени, но предаването в страната трябва да се поддържа възможно най-дълго.

• Веднага след като достатъчно хора са заразени в държава / регион, започване на принудителни карантини / изолация за този район, бавно разширяване на ограничените региони с течение на времето. Преувеличаване на смъртността чрез обвиняване на изследователския щам за смъртни случаи, които имат малко или нищо общо с действителния вирус, за да се запази страхът и покорността на максимални нива (когато някой умре по някаква причина и се установи, че има инфекция с COVID, той се класифицира като починал от COVID.

• Поддържайте обществеността в карантина възможно най-дълго, за да унищожите икономиката на региона, да предизвикате граждански вълнения, да унищожите веригите за доставка и да предизвикате недостиг на храна, както и да отслабите имунната система на хората поради липса на взаимодействие с други хора / бактерии (външният свят … известен още като среда, която поддържа имунната ни система нащрек и активна). Омаловажавайте възможните алтернативни „лечения“ и ги атакувайте, повтаряйте отново и отново, че само „излекуването“ с помощта на ваксина води до ефективна борба срещу вируса.

• Отлагайте карантинните мерки отново и отново (на интервал от 2 седмици), което ще накара все повече хора, които се изправят и протестират / да се съпротивляват. Приключете карантината от фаза 1, веднага щом има достатъчно обществена съпротива (около юни 2020 г.), публично заявете, че все още вярвате, че е „твърде рано“ да прекратите мерките, но все пак ще направи това.

• Прилагане на карантина от фаза 2 на много по-екстремно ниво, увеличаване на наказанията за нарушения (замяна на глоби със затворнически присъди), класифициране на ВСИЧКИ пътувания като несъществени, разширяване / увеличаване на броя на контролно-пропускателните пунктове (включително военна помощ), увеличаване на наказателното преследване / проследяване на населението (задължителни приложения за проследяване), поемане на контрол върху храната / газа, направете така, че хората да имат достъп до важни продукти / услуги само ако имат ПРЕДВАРИТЕЛНО разрешение.

• Запазване на блокирането на фаза 2 за много по-дълъг период от този на фаза 1, като по този начин допълнително унищожава глобалната икономика, допълнително влошава веригите за доставка и изостря недостига на храни и други подобни. Потискане на всякаква обществена съпротива с екстремни действия / насилие. Всеки, който се съпротивлява, трябва да се счита за обществен враг номер 1 за всички, които са готови да се подчинят

– След доста дълго блокиране във фаза 2 (6+ месеца) – въвеждане на програма за ваксинация + сертифициране на ваксина, задължително за всички (приоритетен достъп за тези, които вече са се регистрирали). Нека защитниците на ваксинацията атакуват онези, които се противопоставят, следвайки вярата, че те представляват заплаха и са причина за всички проблеми (не можем да се върнем към нормалното, докато ВСЕКИ не бъде ваксиниран … хората, които се противопоставят, нарушават нашия начин на живот в обществото и следователно са врагове)

• Ако мнозинството от хората следват дневния ред, нека влязат в новата система (новото нормално), докато малцинството, което се противопоставя на дневния ред, ще бъде ограничено, тъй като правата им да работят / пътуват / живеят ще бъдат ограничени. Ако по-голямата част от хората противоречат на дневния ред, хибридният щам SARS / HIV / MERS с по-високо ниво на смъртност трябва да бъде освободен като фаза 3 ще бъде вирус със смъртност над 30% като последен предел на страха, за да накара малцинството бързо да се присъедини към мнозинството. Сложете едно последно „казахме ви“  за тези, които не са слушали.

• Внедряване на новия икономически модел (патент на Microsoft 060606 – система за криптовалута, използваща данни за физическа активност Cryptocurrency System Using Body Activity Data), който се основава на човешкото поведение (оптимизирана версия на Black Mirror епизод „Петнадесет милиона заслуги“), по отношение на използването на храна, вода, подслон и други основни елементи от живота – оръжие за налагане на новата икономическа система според принципа „правим каквото се иска от нас и получаваме награда“ (събирайте кредити / точки и получавайте повече достъп до неща, които са ви необходими, за да оцелеете) или „съпротивлявайте се и бъдете наказани“ (губите кредити / точки и губите достъп до неща, които са ви необходими, за да оцелеете).

Този план може да стане реалност, само ако мнозинството го приеме и се подчини. Как може да се провали? Като начало колкото повече хора знаят и са наясно каква точно пиеса ни представят психопатите, толкова повече нарастват шансовете хората да се противопоставят и да я провалят. Дори и най-добрия план може да бъде провален, ако е известен предварително. Този никога не бива да става реалност независимо колко силно ще реват и ще ви убеждават платените клакьори и политически мъпети, че трябва да го следвате. На тях също няма да им се размине, така, че не разбирам защо подкрепят психопатите? Наистина ли сте толкова безкрайно евтини, че да продавате душите си за шарени хартийки без стойност?

5

Те са единни в пъкления си план. Само обединени ние можем да ги победим. Where we go one, we go all!

Make Earth Great Again!

  • Таня Тодорова, Оn А Real Case блог

https://thebulgariantimes.com/%d0%9f%d0%bb%d0%b0%d0%bd-%d0%b7%d0%b0-2022-%d0%92%d0%98%d0%94%d0%95%d0%9e-%d0%91%d0%93-%d0%a1%d0%a3%d0%91/

 

Контролавирусът – част от пъзела The Great Reset (ВИДЕА-БГ СУБ)

ПО ТЕМАТА

Мокрият сън на Бил Гейтс – случайности и съвпадения? (ВИДЕО)

Планът от 2010 г. на Фондацията Рокфелер разработен в сътрудничество с Бил Гейтс за КОВИД-19 (ДОКУМЕНТ)

План за тотален контрол: Планът на Рокфелер за глобална пандемия от 2010 г. (ВИДЕО – БГ СУБ)

Бил Гейтс и Нелсън Рокфелер са братовчеди

ID2020 и партньори стартират програма за предоставяне на цифров идентификатор с ваксини

Фондацията на Бил Гейтс обявява микрочип за контрол на населението (ВИДЕО)

Ето как ще ни чипират (ВИДЕО)

Когато д-р, биоинженер се изпусне в ефир! Гледайте! Да няма после, ама не чух не видях! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Има ли чип във ваксината? Чипът във ваксината (ВИДЕО-БГ СУБ)

Бил Гейтс срещу БОГ (ВИДЕО БГ-СУБ)

“Събитие 201“ – Симулация на световната ПЛАНдемия (ВИДЕА-БГ СУБ)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Канадски политик оповести шокиращ и строго цензуриран план за COVID-21 (ИЗТРИТО ВИДЕО + ПЛАНЪТ)

Играта на Кукловодите: Голямото зануляване на 2021 (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ)

Да си дойдем на думата! Ватиканът влиза в „Глобален алианс“ с Ротшилд, Фондация Рокфелер и големи банки, за създаване на Големия рестарт (ВИДЕО)

ФИЛМ: Краят на играта: План за световно поробване (БГ-СУБ)

Равин Амнон Ицхак разкрива плана на ООН за Нов Световен Ред 2021 – 2030 (ВИДЕО – БГ СУБ)

Ако си мислите че след СОVID-19 всичко приключва тънете в заблуда! Това е просто началото! На края… Какво следва след С0-VID и какво крият? Голямото зануляване и… (ВИДЕА)

Клипът е част от Историческо интервю с Аарън Русо (ВИДЕО)

Историческо интервю с Аарън Русо (ВИДЕО-БГ СУБ)

Това интервю от бивш кандидат за президент разкриващ преди смъртта си потресаващият план за поробване на хората по света.. е особено актуално днес.. «Попитах го (Рокфелер) – какъв е смисълът от всичко това? Имате всичките пари на света, имате всичката власт, но каква е целта, крайната цел?»
Отговорът на Рокфелер бил, че крайната цел е всички хора да получат по един чип, с който да се осъществява абсолютен контрол на цялото население и тотално световно господство на банкстерския «елит»..

Не е заради парите. Заради контрол е. Тотален контрол над нас и децата ни (ВИДЕО – БГ СУБ)

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от