QАnоn: „Единственият начин е военният. Изцяло контролируем. Сигурен и всеобхватен” (КАКВО КАЗВАТ ВЪТРЕШНИТЕ ИНФОРМАТОРИ)

/

QAnon 26: „Единственият начин е военният. Изцяло контролируем. Сигурен и всеобхватен”.
Прощалната реч имаше тройна цел. Тръмп извежда администрацията от окръг Колумбия, където е била създадена Корпорацията и където завоюването на властта от Байдън ще се счита за враждебни отношения между държавата на окупираната територия и окупационната власт, затова и всички войски са там. Съгласно клауза 11.3, след това, в съответствие с неговото разпореждане от 2018 година, за прекратяване на владения чрез активи, окръг Колумбия беше ограден и сега се третира като чужда територия с чуждестранни активи и това се дължи на чужда намеса в нашите избори. Байдън бе фактически инаугуриран в чуждестранно юридическо лице и маршалите на САЩ ще сложат край на всичко това в столичните трибунали. Това ще бъде извън полезрението на обществото и няма да има никаква връзка с президента, тъй като сега военните контролират ситуацията по Закона за въстанието. Тръмп ще положи клетва на 4 март в качеството на 19-ти президент съгласно Конституцията от 1776 г.

Днес в сайта на QAnon: „Q е тъмен от 44 дни. Понякога Q стратегически потъмнява за дни/седмици/месеци. Често, когато Q е тъмен, зад кулисите се случват основните MIL/MILINT операции. Не бъркайте мълчанието с бездействие. Наслаждавайте се на шоуто.

Внимателните Анони са намерили някои интересни връзки. Например генерал Флин на 31 декември цитира думите на Вашингтон от 31 декември 1776 г., които той казва на военните, които се опитват да го вербуват: „Ако се съгласите да останете още един месец, вие ще направите тази услуга за каузата на свободата и вашата страна, което вероятно никога не бихте могли да го направите при никакви други обстоятелства.“ Добавете един месец и получаваме 31 януари 2021 година. Откриваме две съобщения от 31 януари 2018 г. В тях Q пише ДЕН НА СВОБОДАТА с главни букви. През тези дни много документи бяха разсекретени. Може би 10-те дни до 31-ви се дават на обществото да ги проучи и популяризира в масите. Дали е просто съвпадение?

Чарли Уорд и Роберт Стил, ефир от 19 януари:

„Правителството на Съединените щати е корпорация, която бе регистрирана в Лондон в Регистрационната Палата на Великобритания (Companies House) – The United States Government Corporation Ltd. И това беше анулирано преди 18 месеца. Следователно изборът на президент или CEO (Chief Executive Officer – Главен Изпълнителен Директор), както това би трябвало да бъде, няма никаква стойност. Какъв преход ще се осъществи ли? От Корпорацията Америка към Република Америка и правителството на NESARA.
Както всички знаем, Тръмп не се предава лесно. И няма намерение да се откаже. Той не отстъпи властта, защото спечели 80% от гласовете. Защо, по дяволите, би отстъпил властта на някой, който е получил само 20%? Знам, че Тръмп ще ръководи следващите четири години. Но в преходния период той може да позволи на Байдън да влезе в Белия дом, за да бъде хванат в престъпление. Защото това, което Джо Байдън прави, е опит да открадне изборите и Тръмп разполага с всички доказателства.“

Дейв в шоуто X22Report:

На 21 януари 2018 г. Q пусна съобщение №578, което показва, че те (военните, Q) имат ВСИЧКО:

Приижда наводнение.
Имейли, видео, аудио, снимки и др.
ФБР било изтрило текстовете случайно?
Няма такава агенция, случайно изпускаща всичко.
Ще играем ли играта?

Дори ФБР да премахне някои имейли, те имат ВСИЧКО – служебни записки, текстове, видео, аудио, снимки. Мисля, че следващите няколко дни ще започне изтичането на тази информация.

ВИДЕО – От предаването RedPill78 на 20 януари:

Разбрах защо трябваше да се случи инаугурацията, и че Q ни е казал, че това ще се случи, и защо това е НЕОБХОДИМО да се случи.

1) Съобщения Q 4821 и 4822 от 7 октомври 2020 г. ни обясняваха за полагане клетва от Байдън и за това, дали държавите, от които е взел подкупи, ще контролират правителството (важен момент, към който ще се върна).

2) Доналд Тръмп наруши поредна традиция, като отказа да изпрати правителствен самолет за своя наследник Джо Байдън. Байдън, заедно със съпругата си Джил, трябваше сами да стигнат до церемонията по инаугурацията на 20 януари – те използваха чартърен полет на Boeing 737. (Ще се върна към това отново).

3) Много от нас предполагаха, че когато Тръмп и неговата администрация имаха предвид следващата администрация, става въпрос за военните. Очаквахме той да напусне (да остане неутрален, както казва Q), докато всичко „тръгне наопаки“. Тръмп заяви, че следващата администрация ще започне работа „днес следобед“. Мислех, че всичко е приключило, когато Байдън положи клетва и че вече стана Главен управляващ. Грешах. При наличие на измама (както вече беше посочено), ако военните имат доказателства за това, те са длъжни да премахнат фалшивото правителство и да възстановят ново законно гражданско правителство в съответствие с Военния кодекс 11.3. Това сработи, когато Байдън положи клетва днес (Q 26: „Когато 11.3 се потвърди като 1-ви маркер“).

Превод: „Единственият начин е военният. Изцяло контролируем. Сигурен и всеобхватен (веднага щом 11.3 се потвърди като 1-ви маркер)“.

В епохата на Маккарти имаше страх комунистите да не поемат управлението, така че бяха предприети стъпки, за да могат военните да ни защитят, ако това се случи. Тези разпоредби позволяват на военните да поемат контрола над всичко, като в същото време могат да махнат вражеското правителство и да възстановят законно гражданско правителство (за целта военните провеждат избори). Буквално, военните бяха вкарани в действие, като последна линия на защита на Конституцията в случай на незаконно правителство.

Ето защо те не изпратиха правителствен самолет за новоизбрания президент – защото знаеха, че той е нелегитимен президент и след като положи клетва, правителството става незаконно (вражеско) и сега военните отговарят за възстановяването на върховенството на закона и гражданското правителство (в противен случай чуждестранните сили ще получат контрол – вижте №1 по-горе).

Q каза, че краят няма да бъде за всички. Тръмп, Флин и други ни казаха, че Америка скоро ще научи урок от Конституцията. Е, момчета, днес следобед, когато Байдън неправомерно положи клетва с помощта на чужди сили, той просто направи правителството нелегитимно и фактически установи контрол на въоръжените сили. Q ни е казал, че военните ТРЯБВА да поемат властта без военен преврат (Q каза, че „всичко това трябва да се направи според книгата“).

Това е ситуацията, в която се намираме сега. Искам да ви напомня, че окръг Колумбия все още е демилитаризирана зона, до 24-ти януари. Националната гвардия не си тръгна. 10-та планинско-пехотна дивизия, с която Пенс говори предишния ден, все още е там. Все още е там под прикритието на борба с гражданските вълнения, но вълнения там няма. По улиците няма никой, освен конспираторите, хората, извършили предателство и откраднали правителството ни, правейки го незаконно, и нашите смели мъже и жени в униформа. А Пентагонът не си сътрудничи с преходния екип на Байдън.

ВИДЕО – Чарли Уорд (от разговор със Саймън Паркс и Нино Родригес на 21 януари):

Прощалната реч имаше тройна цел. Тръмп извежда администрацията от окръг Колумбия, където е била създадена Корпорацията и където завоюването на властта от Байдън ще се счита за враждебни отношения между държавата на окупираната територия и окупационната власт, затова и всички войски са там. Съгласно клауза 11.3, след това, в съответствие с неговото разпореждане от 2018 година, за прекратяване на владения чрез активи, окръг Колумбия беше ограден и сега се третира като чужда територия с чуждестранни активи и това се дължи на чужда намеса в нашите избори. Байдън бе фактически инаугуриран в чуждестранно юридическо лице и маршалите на САЩ ще сложат край на всичко това в столичните трибунали. Това ще бъде извън полезрението на обществото и няма да има никаква връзка с президента, тъй като сега военните контролират ситуацията по Закона за въстанието. Тръмп ще положи клетва на 4 март в качеството на 19-ти президент съгласно Конституцията от 1776 г.

  • Олег Костадинов, Яндекс

Q снимка на деня: Джон Кенеди – младши

Последно от ВИДЕО

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“

Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха командващия на НАТО генерал Клутие Америка я чака голям скандал

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните

Фейсбук страница

The Bulgarian Times