Q-Map (ВИДЕО)

/

Картата на голямото пробуждане е най-важната навигационна карта с червено хапче за бягство от матрицата и връщане към източника. Всеки ден, картите непрекъснато се доставят по целия свят, за да събудят безброй нови умове във всяка страна.

Картата е забелязана на 8chan в съпровождане с Q-Map и е играла жизненоважна роля в Движението за голямо пробуждане и пълно разкриване по цялото земно кълбо.

Над издаването на картата в средата на 2018 г. бяха събрани над десетилетие метафизични изследвания. Нейният непрекъснат дизайн е произведен и актуализиран от Art House – многократно награждаваният международен художник и изследовател Champ Parinya.

 

 

Последно от ВИДЕО

ЕКСКЛУЗИВНО: Божков е трилионер! Васил Божков + Цветан Василев + Сашо Диков ЗАЕДНО в един клип! Каква е истината за санкциите от САЩ към Божков и Делян Пеевски? Колко силно удря „Магнитски“ трилионера и защо според него място в наказанията трябва да имат Бойко Борисов и Иван Гешев, а не той? Какво е мнението и на банкера живеещ в Сърбия Василев, след като той самият е сезирал американците точно по този закон за реакция? „Магнитски срещу ЧЕРЕПА“ – с Васил Божков и Цветан Василев (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

ЧАСТ от “портфейла“ на г-н Божков 99+999 милиарда……. А хиляда милиарда си е трилион!……. Общо двете

Фейсбук група

Страница във Фейсбук

Страница във ВКонтакте

ПОДКРЕПА ЗА САЙТА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

The Bulgarian Times