QAnon, Тръмп, Хилъри, Путин, Лошарик

Угрозата да задвижи темата QAnon за педофилите-сатанисти, Тръмп използва, за да обуздае ръководството на дълбока държавата, след като последните се опитаха да убият Владимир Путин с диверсията на Лошарик по време на демонстриране на руския президент възможностите на ново Руско оръжие при предаването на това оръжие във флота, в резултат на което загинаха:

7 капитани 1-ви ранг;
3 капитани 2-ри ранг;
2 капитани 3-ти ранг;
Подполковник;
Капитан-лейтенант;
тоест значителна част от командния състав на военно-морския флот на Русия.

Пожар на атомна подводница е доста рядко нещо, а пожар в момента, в който има повече от седем капитани първи ранг, това е диверсия!

6 часа вечерта Московско време Борд №2 – самолетът с вице-президента Майк Пенс, летящ за Нью-Хемпшир за предизборно мероприятие, се обърна обратно и се върна във Вашингтон във връзка с извънредна ситуация, обявена във връзка с необявена причина.

И два часа след като за това обявиха в Русия, в САЩ и в Европа бе обявено военно положение и ръководствата на тези страни бяха евакуирани в противоатомни убежища в съответствие с разписание, съставено в случай на атомна война.

8 часа сутринта Московско време всички следи от тази световна тревога вече бяха ликвидирани, и заедно с информацията за загубата на връзка със 7 американски подводници бяха удавени в различни сортове конспирологии.

Хилъри Клинтън, е започнала всичко това, за да каже “ Уау!“, когато дойде видеото със стартиращите ракети.

Същия ден служители на ФБР, подкрепящи Тръмп, арестуваха повече от 200 от своите началници – сторонници на Хилъри Клинтън.

А Джефри Епщайн бе арестуван ден след тези събития, и за една година, тази теория, според която педофили-сатанисты са превзели властта в дълбоката държава получи много потвърждения.

Вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс под охрана от бойци на SWAT полицията на окръг Броуърд на летище Форт Лодърдейл / Халиууд във Флорида, 30 ноември 2018 г.

На бронежилетката на стоящия отляво полицай Майк Петън е прикрепен знак под формата на буквата Q на червен фон, символ на движението QAnon. За това полицаят получи дисциплинарно наказание и бе прехвърлен от групата SWAT в друго звено.

Олег Костадинов, Яндекс

ПО ТЕМАТА

Адренохром: Най-жестокият затвор в днешния свят! По някои данни адренохромът струва около 1 500 000 долара за един литър „естествен биологичен разтвор“

Ферми за деца отвличани за Адренохром, за органи и за нагона на сатанисти (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ)

Американският президент Доналд Тръмп провежда мащабна операция за спасяване на човечеството от педофили сатанисти-вампири, убийци на деца

ПЛАНЪТ „Q“ (ВИДЕО)

Истината за това, което се случва по света!

Разбираш ли?

«Падането на Кабала» | «The Fall of the Cabal» (ФИЛМ – СЪС СУБТИТРИ НА БЪЛГАРСКИ)

Разбираш ли?

Главният прокурор на САЩ копае под Сорос, когото грози доживотен затвор (ВИДЕО)

Последни от СВЯТ