Range Rover SV Lansdowne Edition: Ултралуксозен SUV за 301 000 долара

За да отбележи откриването на обновения шоурум в Мейфеър (Лондон), Land Rover подготви изключително ексклузивен Range Rover. Той е разработен от подразделението Special Vehicle Operations като специално издание само за Великобритания, от което ще бъдат произведени само 16 екземпляра. Те вече са продадени, въпреки прекомерно високата цена от 250 000 паунда, което е почти на територията на Rolls-Royce Cullinan. По сегашните обменни курсове това прави около 301 000 долара или 281 000 евро.

Боядисан в Lansdowne Grey Gloss с контрастиращ покрив Corris Grey Gloss, Range Rover се движи с 23-инчови ковани джанти с черно сатенено покритие и Corris Grey Satin. Той получава асортимент от екстериорни акценти SV Anthracite и Graphite Atlas и черни хромирани двукомпонентни метални знаци. Последното е изработено от най-старата британска семейна бижутерия (Fattorini) и се намира в предната и задната част на автомобила.

 

Последно от СВЯТ

Медведев нарече Байдън рептил

  Медведев нарече Байдън, Зеленски и още четирима западни политици рептилоиди Дмитрий Медведев е бивш президент и министър-председател, а