«“Reset The Table”– част от пъзела “The Great Reset”» Знаете ли, че на 28 юли 2020 г. Фондация Рокфелер публикува документ, наречен „Нулиране на масата“? Всичко е свързано с предстоящия недостиг на храна

Пренастройване на трапезата

На 28 юли 2020 г. фондация „Рокфелер“ публикува малко известен документ, озаглавен „Пренастройване на трапезата: посрещане на момента за трансформиране на хранителната система на САЩ“ :

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Този документ остана незабелязан за мнозина, но сега е по-важен от всякога в светлината на случващото се с унищожаването на предприятия за преработка на храни в световен мащаб и избиването на стада от едър рогат добитък.

Първият въпрос, който всеки би трябвало да си зададе, е „Откъде фондация „Рокфелер“ е знаела за предстоящия недостиг на храна?“ още през 2020 г. Естествено, това е било просто пресметнато предположение от тяхна страна. Не е ли интересно също, че заглавието е „Пренастройване на трапезата“?

Разбира се това е поредното съвпадение, като се има предвид, че „Голямото нулиране“ (The Great Reset) беше обявено на 3 юни 2020 г. Удивително е как успяват да се подготвят и организират толкова бързо, като се има предвид, че по това време СОVID беше обявен официално едва от няколко месеца.

Не бива да се изненадваме от документите, които те публикуват, като се има предвид, че през 2010 г. те публикуваха документ, наречен „Сценарии за бъдещето на технологиите и международното развитие“, в който точно предсказаха епидемията от СОVID. Ако не сте прочели документа, препоръчвам ви да го направите. Написах статия по въпроса, озаглавена „Защо фондация „Рокфелер“ публикува през 2010 г. документ, който е страшно подобен на събитията, които се случват днес с СОVID?“, която дава кратък преглед на документа.

Както вече споменах, фондация „Рокфелер“ също е дълбоко ангажирана с преминаването към цифрова идентификация, безкешово общество и система за социална кредитна оценка (Защо Световният икономически форум (WEF) и Фондация Рокфелер (RF) са толкова решени да въведат цифрова идентификация, цифрова валута и система за социален кредитен рейтинг?).

Но какво да кажем за документа „Пренастройване на трапезата“? Какво можем да извлечем от него? Всъщност доста. Преди да се спра на самия документ, е важно да разгледаме връзките със Световния икономически форум (СИФ), които са многобройни. Много от лицата, допринесли за изготвянето на документа, са в конфликт на интереси (стр. 21-23 от документа):

 

 

Университетът Дюк също е получил стотици милиони.

 

 

На този етап вече сте разбрали за какво става дума. Връзките са навсякъде – просто отидете на страници 21-22, за да видите пълния списък на участниците в доклада и компаниите, за които работят.

Сега относно самия документ. Естествено, това е прикрито като благотворно за човечеството, но щом се задълбочите, истината за истинските планове започва да излиза наяве.

Предговорът от една страница, написан от д-р Раджив Джа Шах, и особено неговото начално изречение са наистина показателни (стр. 2):

„Америка е изправена пред криза на глада и храненето, каквато страната не е виждала от поколения насам.“

След това той продължава:

„В много отношения СОVID-19 доведе до разпалване на дългогодишни проблеми в американската хранителна система. Това, което започна като криза в общественото здравеопазване, се превърна в икономическа криза и доведе до това, че 33% от семействата не могат да си позволят необходимото количество или качество храна. Затварянето на училища излага 30 милиона ученици на риск да не получават храната, от която се нуждаят, за да учат и да се развиват.“

СОVID-19 категорично се сочи с пръст за причинител на много от проблемите с храните. Това е доста невероятно, като се има предвид, че СОVID е съществувал само от няколко месеца, когато е написан този доклад.

След това Шах продължава:

„Този документ се основава пряко на тези богати дискусии, за да очертае рамка за промяна към справедлива, питателна и устойчива хранителна система на САЩ. Необходимостта от промяна на хранителната система на САЩ не е нова; много хора и организации работят за решаването ѝ от години, ако не и от десетилетия. Новото е спешността и възможността в този момент да постигнем трансформиращ напредък. Тук предлагаме някои незабавни действия, но това далеч не е изчерпателен наръчник, който трябва да се занимава с много други важни въпроси, които оказват силно влияние върху храната и храненето, като например издръжката на живота, жилищата и транспорта. Всички ние трябва да напишем този наръчник заедно през следващата година.“

Изглежда, че справедливостта и устойчивостта са много важна част от Програмата на ООН до 2030 г. Този всеобхватен наръчник, за който той говори, естествено ще включва УБД (универсален базов доход) като част от решението. Те признават, че от години се опитват да променят системата, но пренебрегват въпроса „Cui Bono“ или кой има полза.

Удивително е, че още през 2020 г. те признават и знаят, че 94% от хората, починали от СОVID, са имали съпътстващи заболявания, предимно свързани с храненето (стр. 3):

„Тези изображения разказват за икономическите и здравните последици от лошото хранене, като 94% от смъртните случаи от СОVID-19 са сред лица с основно заболяване, повечето от които са свързани с храненето…“

Нека не забравяме, че фондация „Рокфелер“ е отчасти виновна за състоянието на храните и здравето на хората в САЩ през последните няколко десетилетия. Те дори сами признават това (стр 4):

„Зелената революция, в чието посяване и разширяване фондация „Рокфелер“ изигра важна роля, беше ефективна и успешна в борбата с глада, основан на калориите, и предотврати масовия глад. Но тя остави наследство, което виждаме ясно и днес, включително свръхнаблягане на основните зърнени култури за сметка на по-богати на хранителни вещества храни, разчитане на химически торове, които изтощават почвата, и прекомерна употреба на вода.“

Документът в голяма степен е изграден в рамките на Хегеловата диалектика на проблем, реакция и решение. Това е проблемът, който те са създали (СОVID), а сега искат да приложат решението (трансформиране на световното снабдяване с храни).

Естествено, всичко това е свързано с унищожаването на земи, изменението на климата и опитите за връщане на хората в интелигентните градове (стр. 5). Изненада, изненада.

„Производството, преработката и транспортът на храни се превърнаха в една от основните причини за нестабилността на околната среда на нашата планета, тъй като са отговорни за широко разпространеното обезлесяване, загубата на биоразнообразие, замърсяването на водите и за между 13 и 25 процента от емисиите на парникови газове. Изменението на климата заплашва да задълбочи несигурността на храненето, да увеличи загубите и разхищенията на храна, да задълбочи неравенството в разпределението на храните и да влоши въздействието върху земеделските стопани и работниците по хранителната верига.“

И така, според доклада „Какво е решението“. На стр. 7 те казват, че искат да се преместят от „фокус върху максимизиране на печалбите на акционерите“ към „по-справедлива система, фокусирана върху справедливи печалби и ползи за всички заинтересовани страни – изграждане на по-справедлив просперитет по цялата верига на доставки“.

Съществува терминът „заинтересовани страни“, който Клаус Шваб обича да използва, както в капитализма на заинтересованите страни. С други думи, те искат пълен контрол върху веригата за доставки, докато членовете на СИФ стават все по-богати.

Как ще поемат контрола върху веригата за доставки? Един от начините е събирането на данни (за разходите и хранителните навици на хората) и привличането на всички тези огромни световни компании (участници), които са партньори на СИФ, да работят заедно (стр. 8):

„4. Модернизиране на платформите за данни и технологии за осигуряване на необходимите инструменти за по-ефективна работа на системата при нормална експлоатация и при стрес;

5. Обединяване на участници от различни сектори – здравеопазване, образование, околна среда, труд, хранене, селско стопанство – в съвместно застъпническо движение.“

Това ще бъде постигнато чрез (стр. 8): „Успехът ще изисква многобройни промени в политиките, практиките и нормите“. С други думи, законите ще трябва да бъдат променени.

На широката общественост също така се пробутва, че е полезно за нашето здраве, а храната е като лекарство (стр. 10). След като тази система е наложена, няма да пълнеете и да се разболявате.

Храната е лекарство

„Инвестирането в здравословно и защитно хранене ще позволи на американците да процъфтяват и ще намали задушаващите разходи за здравеопазване в страната. Лошото качество на храненето е основната причина за нарастващите разходи, но системата на здравеопазването не поставя почти никакъв акцент върху храненето.“

Това не е изненадващо, тъй като ще ядете буболечки, както планира Световният икономически форум.

Планът е доставките на храни да бъдат централизирани и контролирани от един орган, една-единствена изпълнителна служба. Това звучи като „едно световно правителство“. Интересно е споменаването на 9/11. Когато се случи 9/11, Министерството на вътрешната сигурност беше създадено за безопасността на всички. Хората се страхуваха. Проблем, реакция, решение – всичко това се повтаря и изглежда, че става дума за едни и същи участници. На стр. 17 пише:

„Потенциал 3: Инвестиране в координирани федерални, щатски и местни потенциали и реакция при извънредни ситуации

Само на федерално ниво повече от 15 агенции пряко регулират и прилагат програми, които оказват влияние върху храните от фермата до трапезата. Към тази сложност се прибавя и фактът, че много програми за достъп до храна се изпълняват на държавно и местно равнище. Подобно на осъзнаването, довело до създаването на Министерството на вътрешната сигурност и Дирекцията за национално разузнаване след 9/11, кризата с СОVID-19 показа ясната необходимост от единна изпълнителна служба, която да отговаря за по-добрата координация между правителствените агенции и нива, както и с обществените организации, които хората познават и на които имат доверие.“

Този доклад е представен като доклад в обществен интерес, но е всичко друго. В продължение на 2 години СОVID-19 беше в центъра на вниманието. Това беше етап 1 от Агенда 2030 г.

Изглежда, че пълното унищожаване на хранителните запаси вече е в ход. Това е твърде очевидно, особено когато проверяващите фактите трябва да опровергаят броя на пожарите в заводите за преработка на храни през последната година.

Към това се прибавя и избиването на стада с говеда в Канзас (до 10 000), което се обяснява с високите температури и сушата. Фермерите опровергават това твърдение и то изглежда далеч по-зловещо.

Но това не е първият случай, в който стадата се избиват в Канзас.

В интересна статия, публикувана на All That Is Interesting пише следното:

„Смята се, че европейските заселници в Големите равнини са намалили популацията на американските бизони от 30 милиона на едва 325 до 1880-те години. Към 1860-те години бизоните са обитавали Големите равнини в продължение на 10 000 години. Те наброяваха десетки милиони и препускаха през равнинния пейзаж в такава какофония, че хората ги наричаха „гръмотевиците на равнините“. В продължение на поколения те са осигурявали на индианците храна, дрехи, подслон и дори духовни образи.

Но всичко се променя след Гражданската война. Железопътната линия се промъква на запад, носейки със себе си нови градове, влакове, телеграфни линии и нетърпеливи заселници. Решено да продължи експанзията на запад, правителството на САЩ решава да разчисти пътя от коренните американци.

За тази цел те се насочват към бизоните. Избиването на бизони, за да бъдат принудени индианците да напуснат равнините, никога не е било изрична политика на правителството на САЩ. Правителството обаче го одобри.“

Както казва членът на СИФ Хенри Кисинджър:

„Който контролира снабдяването с храна, контролира хората; който контролира енергията, може да контролира цели континенти; който контролира парите, може да контролира света.“

Източник: Substack
Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

 

Какво означава „зелената сделка“ за всеки от нас със съвсем простички примери от ежедневието (ДОКЛАД)

 

ПО ТЕМАТА

САЩ: 50 милиона нямат пари за храна (ВИДЕО)

Бил Гейтс е най-големият собственик на земя в САЩ

Бил Гейтс иска да консумирате синтетични храни 

Бил Гейтс и неофеодализма: По-внимателен поглед към фермера Бил

Първата в света мегафабрика за лабораторно отглеждане на месо е вече факт

Всички пътища водят към „Тъмна зима”

“Събитие 201“ – Симулация на световната ПЛАНдемия (ВИДЕА-БГ СУБ)

Играта на Кукловодите: Голямото зануляване на 2021 (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ)

План за 2022 г. Шаблон за Новия Световен Ред изпратен от Майкъл Йедън, бивш вицепрезидент и главен научен директор на Pfizer (ВИДЕО – БГ СУБ)

Капитализмът «бременен» с нова война, поредна фаза от операцията «СОVID-19»

Ролята на «СОVID-19» и операцията по «Демилитаризация и денацификация» на Украйна в проекта «Инклузивен Капитализъм» (световна диктатура с фашистско-комунистически режим)

Контролавирусът – част от пъзела The Great Reset (ВИДЕА-БГ СУБ)

Електронният концлагер: Цифровизацията – смъртната присъда за държавата и личността

Клаус Шваб: Великото зануляване ще включва „сливане на физическата, цифровата и биологичната идентичност“

«YOUNG GLOBAL LEADERS» – школа за диктатори на Клаус Шваб и тяхната роля в операцията «СОVID-19» ОБНОВЕНА – Клаус Шваб за кои са завършилите глобалистката му школа (ВИДЕО – БГ СУБ)

Не е заради парите. Заради контрол е. Тотален контрол над нас и децата ни (ВИДЕО – БГ СУБ)

Те искат децата ви, защото само така могат да наложат новата финансова система (ВИДЕО – БГ СУБ)

UN Agenda 21/2030 Mission Goals – Програма на ООН 21/2030 (ЦЕЛИ НА МИСИЯТА)

Планът на ООН за Нов Световен Ред 2021 – 2030 (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Гладоморът – Най-ефективното оръжие на световните елити за управление на Човечеството (ВИДЕО-БГ СУБ)

Тъмните тайни на Рокфелер

Кланът Рокфелер – Един от управляващите света

История на фармацевтичния картел

Кланът Рокфелер и Новият световен ред

Бил Гейтс и Нелсън Рокфелер са братовчеди

Кой е Бил Гейтс (ВИДЕА-БГ СУБ)

Планът от 2010 г. на Фондацията Рокфелер разработен в сътрудничество с Бил Гейтс за КОВИД-19 (ДОКУМЕНТ)

План за тотален контрол: Планът на Рокфелер за глобална пандемия от 2010 г. (ВИДЕО – БГ СУБ)

Папа Франциск се кланя и целува ръцете на Ротшилд и Рокфелер (ВИДЕО)

Истината за папата и Ватикана: Католическата църква притежава повече богатство, от която и да е банка, корпорация, тръст или правителство

За излъчване по Нова ТВ, БТВ, БНТ и други анали: Тиери Боде говори за сценарий от 2010, в който Фондация Рокфелер описва днешната “Пландемия” (ИЗКАЗВАНЕ ПРЕД НИДЕРЛАНДСКИЯ ПАРЛАМЕНТ НА 04.06.2021 г. – ВИДЕО, БГ СУБ)

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

 

План от 1979 за въвеждане на тоталитарно общество чрез медицина (ВИДЕА-БГ СУБ)

 

Който желае може да се присъедини към групата
«Неваксинираната сперма е следващият биткойн»

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница