Ротшилд операция “Червената Симфония“

 

„ИСТИНАТА НЕ Е ПРОПАГАНДА. ПРОПАГАНДА СА ВЕРСИИТЕ ЗА НЕЯ!“

Пешо Симеонов

Колкото невероятно и странно да звучи, човечеството наистина е жертва на дяволски заговор. Война, депресия и геноцид през миналия век не са били случайно на сцената или пък неизбежна историческа необходимост, а това е  резултатът от един умишлен злокобен дизайн. Шокиращи доказателства от 1938 година от разсекретени документи на сталинистката полиция (НКВД), при разпит на основателя на Комунистическия интернационал, Кръстьо Г. Раковски, разкриха още една шокираща тайна, останала прикрита зад кулисите на времето. Кръстьо Раковски е екзекутиран на 68 години,  за заговор за сваляне на Сталин. Стенограмата на 50-страница от разпита му, наречен „Червената симфония“, не е трябвало да стане публично достояние. Раковски потвърждава всъщност, че Ротшилд и илюминатите са планирали да използват комунизма за да се създаде световна диктатура на супербогатите. Това е може би най-експлозивния политически документ в съвременната история. (Тук ще оставя линк, към документа, който е на английски, просто не успях да открия превод на български – кликни тук).

Кръстьо Раковски
(1873 – 1941)

Аз лично, открих тази информация в уеб сайт на САЩ, където търсих по мои канали информация за така наречените илюминати. В сайта първото му име беше изписано като Chrisian и след като се опитах да открия информация за тази личност, за моя голяма изненада установих, че това е всъщност Кръстьо Раковски (виж в уикипедия тук, и ще останете повече от изненадани, кой всъщност е този човек, от страна на потекло и родословно дърво). Шокирах се когато разбрах, че този човек е българин. Още повече, че е наследник на видния български революционер Георги Сава Раковски. А ние почти нищо не знаем за него. Информацията в американския сайт беше доста, но аз , както винаги верен на читателите на сайта ми, ще се опитам да преведа и публикувам тук, най-интересните факти от тези разкрития, а повярвайте ми, те наистина са шокиращи с оглед на историята на човечеството, такава, каквато не я познаваме. Тя разкрива защо илюминатите са създали Хитлер и след това са правили опити да го убият, и защо Сталин сключил договор с Хитлер през 1939 година.  Христиан (Кръстьо) Раковски е един от основателите на съветския болшевизъм. Роден е в българското китно градче Котел през 1873 год. (Тук няма да влизам в подробности към биографията му, това можете да разберете с подробности от линка, който ви оставих малко по-горе към уикипедия, а ще продължа така, както е публикувана статията за него в САЩ.) Той е лидер на терористична група, която атакува правителствени служители. През 1919 г. Ленин го поставя на ръководна длъжност в правителството на Съветска Украйна. Той успешно държал областта под контрола на болшевиките по време на Гражданската война. Сталин го назначава като руски посланик в Париж през 1925 година. Раковски е бил най-мощният инструмент за фракцията на Лев Троцки, която е изпълнявала поръчки директно от Ротшилд. Много от тази група са били разстреляни от 1937 до 1941 г. от комунистическата партия при известната чистка на Сталин. Всъщност, преминавам директно към откъси от този документ. И така:

СРЕДНОЩЕН РАЗПИТ

Раковски и Лео Троцки
(1924г.)

Из доклада на сталинската полиция:„Обстоятелствата около полунощ за разпита на 26 януари 1938 г. бяха много драматични. Раковски се появи за да използва тактиката „мамя с истината.“ Той печели доверие, като се опитва да разкрие истината, но оставя част от нея скрита. Опитва се да впечатли следователя, че той и Троцки представляват непобедима власт, която той нарича„капиталистически-комунистически Финансов интернационал.“ Раковски потвърждава, че „революционното движение“ е проектирано да привлече подкрепа, като се преструва, че служи на моралните и колективни идеали на човечеството. Истинската цел обаче е да се даде обща световна сила на банкерите, като се раздели обществото и подкопава създадените обществени органи. „Християнството е единственият ни реален враг, тъй като всички политически и икономически явления на буржоазните държави са само негови последици.“ казва Раковски. Неговия език се разхлаби и омекна, когато стана въпрос за неговата вина, а що се отнася до Илюминатите, той ги нарича „те“ или „тях“. Той е член, въпреки че не е част от вътрешния кръг. Обяснява още, че „Илюминати“ е масонско тайно общество, посветено на комунизма. Показателно е, че нейният основател Адам Вайсхаупт приема името от „втория антихристиянски заговор на тази епоха, гностицизъм.“

Следователят е един от умните агенти на Сталин, Гавриил Кусмин, известен като „Габриел“. На разпита присъства още едно лице. Лекарят  Хосе Ландовски, който е единственият друг човек в стаята. Мобилизиран от НКВД да помогне за да „разхлабят езиците на задържаните,“ д-р Ландовски е отвратен от многото мъчения, на които става пряк свидетел. Разпитът на Раковски обаче е бил сърдечен, защото д-р Ландовски слага в питието му нещо леко еуфорично, което при Раковски е имало положителен ефект. Разпитът, проведен на френски, продължил от полунощ до 7 часа сутринта.

След краят му, Кусмин (Габриел) наредил на Ландовски да преведе интервюто на руски и да направи две копия. Съдържанието е толкова стряскащо, че Ландовски направил допълнително копие и за себе си. „Не съжалявам, че съм имал смелостта за това“, пише той. (Между другото, болшевиките са застреляли бащата на Ландовски, царски полковник, по време на революцията през 1917.) Испански фашистки доброволец е открил по-късно ръкописът в дрехите на мъртвото тяло на Ландовски в една колиба до Петроград през Втората световна война. Той взима ръкописа със себе си обратно в Испания, където по-късно е публикуван като „Симфония на червеният май“през 1949.

Пълният текст на „Червената симфония“ е пусната онлайн от Петер Майерс (тук). Стенограмата още е публикувана на английски през 1968 г. като „Червената симфония: X-Ray на Революцията“. Можете да я откриете в книгата на Дес Грифин, „Четвърти Райх на богатите.“ (1988) (тук)

ОТКРОВЕНИЯТА НА РАКОВСКИ

По време на разпита Раковски прави откровение с един изумителнен поглед отвътре на съвременната история, за да докаже, че неговите спонсори контролират света. Имайте на предвид, че такъв вид мислене е далеч от обикновеното усещане на обществото за време. В този контекст, това което ще прочетете, не бива да ви звучи толкова далеч във времето назад. Тези хора, действат бавно и  чрез своите подготвени кадри, осъществяват бъдещите си планове, а обществото привиква неусетно към пригодената за техните планове атмосфера и епохата в която живее. И така:

Кръстьо Раковски

„Парите са създадени на базата на властта“, казва Раковски, и Ротшилд използва това, благодарение на банковата система. „Революционното движение“ е създадено от Майер Роршилд и неговите съюзници, за да защитят и да удължат своя монопол, до създаването на един тоталитарен Нов световен ред. Според Раковски, „Ротшилд не бяха само ковчежници, но и ръководителите на тази първа тайна – комунизма … Маркс и най-високите началници в международен план … се контролират от Барон Лионел Ротшилд, (1808-1878). Синът му Натан Майер Ротшилд (1840-1915) е заповядал да смъкнат династията Романофф. Чрез своите агенти Яков Шиф и братята Варбург, той финансира японската страна в Руско японската война, и неуспешен бунт в Москва през 1905 г. Тогава той организира началото към една от най-кървавите войни – Първата световна война (Троцки стои зад убийството на ерцхерцог Фердинанд) и е финансирал болшевишката революция през 1917 година. Раковски, казва в документа, че той лично е участвал в прехвърлянето на средства в Стокхолм. Еврейското работническо движение или „bund“ е инструмент на Ротшилд. The Bund е „тайна фракция“ инфилтрирана във всички социалистически партии в Русия, както и цялото ръководство на Руската революция. Александър Керенски, министър-председателя на Меншевик е бил таен член. Лев Троцки е трябвало да се превърне в лидер на СССР. Троцки е евреин. Оженил се е за дъщерята на един от най-близките сътрудници на Ротшилд, банкера Аврам Зживотовски и така всъщност става част от „клана.“ За съжаление „националните“ комунисти като Ленин (кръвта му е една четвърт еврейска) са застанали на пътя към върховната власт в Русия на Лев Троцки, а оттам и на фамилията Ротшилд. Ленин отменя решението на Троцки и сключва мир с Германия (Договор от Брест Литовск, 1918). Това не е плана на Ротшилд. Първата световна война е трябвало да сложи край на това, което Втората световна война направи. Русия е трябвало да бъде над Германия още през 1918 г. и така да подпомогне местните „революционери“ в създаването на „републиката на хората.“ Троцки е бил отговорен за опит за убийство на Ленин през 1918 г., но Ленин е оцелял. Когато Ленин прекарал инсулт през 1922 г. Троцки вербува Левин, еврейския лекар на Ленин, за да приключи с него веднъж завинаги. Но в този критичен момент, се случва неочакваното. Троцки се разболява и Сталин взема властта. В този критичен момент, троцкистите се преструват, че подкрепят Сталин, за да проникнат и да саботират режима му. Раковски характеризира Сталин не като комунист, а като националист и го сравнява с Наполеон. „Той е убиец на революцията, той не е нашия човек, а само се възползва от  властта; той представлява най-древния руски империализъм, точно както Наполеон се е идентифицирал с галите …“ – казва той за Сталин.

ИЗБОРА НА СТАЛИН

 

Ленин и Сталин

За да се контролира Сталин, международните финанси се принуждават първо да създадът нациската партия в Германия и след това Хитлер. Раковски потвърждава, че еврейските финансисти са подкрепили нацистите, въпреки че Хитлер не е бил наясно с това. „Посланика Варбург се представи под фалшиво име и Хитлер дори не предположи кой е той, а що се отнася до неговата раса … той също излъга в това отношение, чий представител е бил родът му в миналото (става въпрос за еврейския произход на Хитлер) … Нашата цел беше да провокираме война и Хитлер беше идеалния човек за това … Той получи … милиони долари, изпратени до него от Wall Street, както и милиони марки от немските финансисти чрез Шахт, за поддържане на СА и СС, а също и за финансирането на изборите … “ За съжаление на банкерите, Хитлер обаче става неконтролируем. Той започва да печата свои пари! „Той пое за себе си привилегията да произвежда пари, не само физически парични средства, нещо повече, създаде финансов механизма за фалшифициране и го сложи да работи в полза на държавата … способен беше да си представи какво ли щеше да дойде … ако зарази редица други държави и доведе до създаването на определен период от автархия (автархия е икономическа система, при която търговските връзки с външния свят са силно ограничени или не съществуват/пояснението е мое). Ако можете, след това си представете контрареволюционни функции, невъзможни са…нали! “ – допълва Раковски. Хитлер е станал по-голяма заплаха, отколкото Сталин, който не бе посегнал на парите от Wall Street. Настоящата мисия на Раковски е била да убеди Сталин да направи договор с Хитлер и да обърнат агресията на Хитлер срещу Запада. Целта е Германия и страните от Западните нации да се изчерпват финансово взаимно, преди комунистите да създадат по силна финансова система на изток. (Според Валтер Кравитски, ръководителят на съветското военно разузнаване в Европа, избягал на Запад и по-късно убит през 1941 г., Сталин е бил твърдо решен да подпише договор с Хитлер още през 1934 г. Той не е имал желание да се бори с нацистите. Възможно ли е Раковски и неговите спонсори да не знаят за това? Kravitsky Secret Service /1939/)  Раковски призовава руснаците да използват тактиката на „мамят с истината.“ Руснаците е трябвало да впечатлят Хитлер с тяхното истинско желание за мир. Хитлер никога не е подозирал, че е бил създаден умишлено за война на два фронта. На Сталин е бил даден избор. Ако той се съгласи да раздели Полша с Хитлер, Западът ще обяви война само на един агресор, Германия. Ако той откаже обаче, банкерите ще позволят на Хитлер да го свали. Гавриил Кусмин (агента на Сталин при разпита), веднага изискал задържането на Раковски и получил потвърждение от по-високо ниво. Раковски обаче бил посетен от пратеник на Джоузеф Дейвис, посланикът на САЩ в Москва, масон и представител на администрацията на комунистическия интернационал на Рузвелт. Дейвис потвърдил, че „много ще бъде извлечено“, ако Раковски получи амнистия. Последвалите събития обаче, бързо оставят на заден план, освобождаването на Раковски. На 2 март 1938 г., мощно радио съобщение е изпратено до Москва през шифъра на посолството в Лондон. „Нацистката опасност ще се увеличи“, казва то. Дейвис прави опити да даде на Раковски масонски имунитет. На същия ден, отново друго събитие от световен мащаб, измества фокуса от спасяването на Раковски. 12-ти март 1938 г. Хитлер марширува в Австрия. Смъртна присъда на Раковски временно е отменена. През Втората световна война Раковски се укрива под чужди имена и самоличност, през 1941 год той е открит от тайната полиция на Сталин и е застрелян. Раковски всъщност е бил пряк посредник в тайните преговори с Хитлер. Резултатът от тях е бил пакта Рибентроп-Молотов, подписан през август 1939 г. само за една седмица, преди нахлуването на Хитлер в Полша. Информацията от разпитът на Раковски изглежда е осигурил споразумение между Сталин и илюминатите. От двата ултиматома към Сталин, той е избрал да отстъпи Полша на Хитлер.

РУСИЯ СЕ БОРИ СРЕЩУ КЛИКАТА НА РОТШИЛД

 

Михаил Ходорковски
(от кликата на Ротшилд)

Европа и Съединените щати отдавна са под контрола на илюминати и клана на фамилия Ротшилд. Русия обаче, все още води открита битка с тях и поради тази причина има някои смъртни спазми. На 25 октомври 2003 година, Михаил Ходорковски (най-богатия руснак) е арестуван в частния си самолет по заповед на Владимир Путин. В хода на следствието срещу ЮКОС, Ходорковски заявява многократно, че може ако иска да купи не само парламента, но и резултатите от изборите. И всичката тази наглост се крепи на факта, че олигарха ще направи това с откраднатите пари от руския народ. Путин обяви, че Русия ще се възползва от $ 12,0 милиарда и 26% от акциите на петролната му компания, една от многото подобни компании в Русия, в които фамилия Ротшилд е сложила алчна ръка и е ограбила национални активи в реорганизацията на комунизма преди повече от 15 години. Борбата на Путин с тази алчна американска клика, е в поставянето на доверени руски лица, зад кормилото на големите капиталови компании и националните природни богатства на Русия. Ето защо Путин днес е основна мишена в медийната пропаганда на западния свят. Нека не забравяме, че същите тези медии, дори и в България, са под контрола на една и съща клика. Повече от 90% от световните медии са контролирани от няколко човека. Нека не забравяме и още един факт, който не се споменава от така наречените днес американофили, които без финансовата подкрепа от запад, биха се обърнали в обратна посока. Михаил Ходорковски е добър познат с  Якоб Ротшилд. Двамата се познават помежду си в продължение на дълги години „, чрез забележете по думите на Ходоровски, „… взаимната си любов към изкуството.“ Сигурно не знае факта, че Якоб Ротшилд, няма никакъв усет за изкуство. Сега направихте ли връзката с Илюминати. Усетихте ли как времето за тези хора, в исторически план не тече, както ние го усещаме в житейски план. Раковски казва на Кусмин, че Илюминатите никога не вземат политически или финансови позиции. Те използват „посредници“. „Банкерите и политиците са само подставени лица …. въпреки че те заемат високи постове, те просто не са автори на плановете, които се извършват …“ (248-249 стр. от разпита). Очевидно Михаил Ходорковски е „посредник“ на Ротшилд. Такива са Ричард Пърл, Хенри Кисинджър и Ариел Шарон. Те винаги правят глупави, но удобни за Ротшилд изказвания срещу действията на Путин. Ричард Пърл, архитектът на войната в Ирак, призова за изгонването на Русия от Групата на Осемте. Шарон изрази загриженост за „преследването на еврейски бизнесмени.“ И знаете ли защо? Защото самия Михаил Ходорковски е евреин, какъвто е и Симон Кукеш неговият наследник. А Перле и Кисинджър, също са с еврейски произход. Много евреи служат на илюминатите и това е причина за антисемитизъм. Тони Блеър и Джордж У. Буш обаче ги обслужват прекалено и не са евреи. Членовете на Билдербергите и „Череп и Кости“, в повечето случаи не са евреи. В тези среди на почит е наследственното предаване на властта. Илюминатите не се интересуват от произхода на посредниците си. Те са в съюз с фамилия Ротшилд и света на супер богатите, обединени от масонството, чийто бог е Луцифер. Човечеството, Божественият прекрасен експеримент, е умишлено извратен и компрометиран. Капитализма се храни с корупцията. Ето защо, тя ще остане тумор в съвременното общество. Илюминати успяват, чрез тази „престъпна“ система, да обвързват все повече посредници за плановете им към тотален контрол над човечеството. Това е едно глупаво желание, на шепа откачалки, самозабравили се от догматичния взор през средновековието към фанатизма и злонамереността на тайните общества. Комунизма е създаден от Илюминати. Разделението в системите е дало силен тласък на банкерството. Комунизма е най-големия утопичен звяр за основните маси. Няма по-добра измислена обществена система на планетата, не защото че е невъзможна, а защото идеите до такава, се заглушават още в зародиш. От войника изпратен да брани корпоративните интереси на банкерите, до данъкоплатеца, който плаща държавния дълг, супер богатите, ще стават все по-богати. Всички те и ние включително днес, сме „подставени лица“ на Баварските Илюминати.

Някои факти за Михаил Ходорковски

Михаил Ходорковски
(от кликата на Родшилд)

 • Михаил Борисович Ходорковски (на руски: Михаи́л Бори́сович Ходорко́вский) е руски олигарх. Роден е на 26 юни 1963 г. в Москва в семейството на Борис Мойсеевич и Марина Филиповна. Ходорковски завършва образованието си в Химикотехнологичния институт Менделеев през 1986 и Института за народно стопанство Плеханов през 1988. (Характерно за всички синове на фабриканти, е да завършват икономика, преди да поемат управлението на фабриките на родителите си.)

 

 • От 1986 до 1987 Ходорковски е генерален секретар на комсомола в институт Менделеев. Има слухове, че първоначално Ходорковски мечтаел да се отдаде на търговия с оръжия. Под егидата на комсомола, Михаил Горбачов му възлага да проведе капиталистически екперименти.

 

 • Ходорковски оглавява „Центр научно-технического творчества молодёжи“, който се занимавал с търговия на джинси, алкохол (в това число и фалшив алкохол), компютри. Но също така Центъра за научно-техническо мледежко творчество посредничел на предприятията за укриване на данъци. По-късно Ходорковски разказва, че своите първоначално припечелени пари с „честен труд“, той изкарал чрез Института высоких температур АН СССР. По онова време Frankfurter Rundschau нарича финансовите операции на Ходорковски съмнителни.

 

 • През 1992 Ходорковски се издига в длъжност съветник на министър-председателя, през 1993 вече е министър на горивата и енергетиката. В края на 1993 Ходорковски участва във финансирането на Борис Елцин в предизборната кампания. На 30 март 1995 Ходорковски предлага loans for shares – програма за приватизиране националните блага на Русия.

 

 • През 1996 Ходорковски е вече владелец на втория по големина в Русия нефтен – ЮКОС. При президентските избори същата година, Ходорковски заедно с останалите олигарси, масирано се застъпва за преизбирането на пияницата Елцин. През 1997 Ходорковски обединява ЮКОС с РОСПРОМ в руският нефтен и банков конгломерат ЮКОС-РОСПРОМ, на когото той става ръководител. През следващата 1998 Ходорковски опитва да присъедини и Сибнефть (понастоящем Газпром нефть), но не успява. През 1989 Ходорковски оглавява и една от първите частни банки в Русия –Коммерческий инновационный банк научно-технического прогресса. Ходорковски въвежда икономическия модел Corporate Governance(Корпоративно управление) и все повече се стилизира като човек на запада.

 

 • В същата 1998 ЮКОС вече е водещ в добива на нефт, през 2002/2003 успява да присъедини и Сибнефт, а самият Ходорковски е вече най-богатият руски олигарх, най-богатият милиардер в света под 40 годишна възраст. Точно в момента на своя апогей, „неочаквано“ Ходорковски търси съдействие от Джордж Буш и започва преговори да продаде делото на своя живот – ЮКОС на американските нефтени концерни ExxonMobil и Chevron Texas (Шеврон).

 

 • Може да се предположи, че Михаил Ходорковски е бил избран още в началото на кариерата си (ако не и в ранното си детство), един ден да предостави националните богатства на Руссия на новите им стопани. Но с появяване на политическата сцена на Владимир Путин, патриотите в Русия получават превес над предателите и „Проекта Ходорковски“ се проваля.

 

 • Ходорковски финансира както либералната партия „Яблоко“, така и коренно противоположната по идеология комунистическа партия „КПРФ“. Очевидно е, че Ходорковски няма политически възгледи, а цели единствено да елиминира Путин, който пречи на чуждестранните „инвеститори“.

 

 • На 25 октомври 2003 Ходорковски е арестуван в частния си самолет. В хода на следствието срещу ЮКОС, Ходорковски заявява многократно, че може ако иска да купи не само парламента, но и резултатите от изборите. От октомври 2003 и предвидено до 2016 Ходорковски е в затвора. Осъден за укриване на данъци, фалшифициране на документи, злоупотреба и разхищаване на средства чрез мошеничество, за обща сума над 1 000 000 000 долара. Според изявленията на Владимир Путин, Ходорковски е замесен и в поръчване на убийства. Началника на службата за безопасност на ЮКОС, е осъден за доказани 5 убийства на държавни чиновници, които са настоявали ЮКОС да си плаща данъците.

 

 • Според версията на Запада, делото има политически характер и Ходорковски е осъден, заради критичното му отношение към Кремъл и заради амбициите му да вземе мястото на Путин. На Запад богаташите и политиците имат имунитет и не може за щяло и нещяло да бъдат осъждани на затвор. Една тенденция, която вече се забелязва осезаемо и в България.
  Европейският съд по правата на човека (Cour européenne des droits de l’homme) през септември 2011 г. определя осъждането на Ходорковски като не политически мотивирано.

 

 • Усилията на руското правосъдие да конфискува „спестените“ от Ходорковски милиарди в швейцарски банки, остават безрезултатни. Но не защото става въпрос за политически мотив в присъдата, а защото според швейцарското законодателство неплащане на данъци не е основание за откриване на банковата тайна.

 

 • Легендата за началото на кариерата на Ходорковски като олигарх е стандартната „американска мечта“: „Като работник бил сериозен и докато учел, работел по строежите.“ Работенето по строежите, както и миенето на чинии, присъства в CV-то на повечето забогатяли чрез „пробивност и амбициозност“ бизнесмени.

 

 • На 20.12.2013 Михаил Ходорковски е помилван и освободен от затвора, по хуманни причини, да посети болната си майка в Русия. Минути след освобождаването му, Ходорковски е качен на частен самолет, доставен от Ulrich Bettermann от Menden/Германия и пристига в Берлин.

 

 • След освобождаването му германските медии съобщават за 6 милиарда франка, които Ходорковски преди арестуването му си е „оставил на страна“ в швейцарски банки. От тях са известни „само“ 200 милиона франка, които Ходорковски е разпръснал между 50 подставени лица.

 

 • На Едуард Сноудън, който рискува живота си за благото на човечеството, Германия отказва политическо убежище. Но за престъпник, който е ощетил руския народ с милиарди, Германия е с разтворени обятия. Ето защо Владимир Путин даде и политическо убежище на Сноудън. Разкритията за престъпления срещу човечеството на САЩ, останаха от медиите на заден план. Днес това е нормално в една тоталитарна световна система от ново поколение.

 

 • Вождът на втората Цветна революция в Белорусия – „Джинсовата революция“ от 2006 година, Александр Козулин, също осъден, получаваше помощ в затвора от германския посланик в Минск. Виталий Кличко също започва кариерата си като германски боксьор. Раиса Максимовна Горбачова живеела също в Мюнстер/Германия, преди да умре на 20.09.1999. Майката на Ходорковски също се лекувала в Германия. За газовата принцеса Юлия Тимошенко от Германия настояваха да я пуснат от затвора, че да се стабилизирала здравословно в Германия.

 

Фактите са повече от показателни. Отново имаме противопоставяне между Германия и Русия. Системата, за която говори Раковски за Илюминати, работи перфектно и с днешна дата. А на въпроса, кой стои зад гърба на един току що пръкнал се от нищото милиардер, отговора е повече от ясен. Това е Якоб Ротшилд, приятелят му по „изкуство“.

Надявам се, от тази публикация научихте нещо ново. Аз докато я писах също научих нови неща. Радвам се, че бяхте с мен.

Винаги Ваш: Пешо Симеонов, peshakoff. net

Последно от ЛЮБОПИТНО

Да, пътниците на инжектираните пилоти са застрашени! Предстоят съдебни искове срещу Федералната авиационна администрация, Федералните агенции и авиокомпаниите (УВРЕДЕНИ ОТ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИТЕ ИНЖЕКЦИОННИ ТЕЧНОСТИ ЗА «СОVID» ПИЛОТИ ГОВОРЯТ ОТКРИТО)

Увредени от “ваксини“те за СОVID пилоти, говорят открито В интервюта за The Defender пилотите, пострадали от

Фейсбук страница

The Bulgarian Times