SАRS-С0V-2, или всъщност отравяне с графенов оксид? Графеновите наночастици, свързани с нервните клетки, могат да се контролират с честотите на 3,4 и 5G мрежите! Наночастиците с графенов оксид и ПЛАНдeмиятa (ВИДЕО) Интервю с Керън Кингстън, бивш служител на Pfizer (ВИДЕО) Анализ на фрази от Д-р Мариа Албарасин в списание Discovery Salud nº 251

/

Изследователите показват, че коронавирусните ваксини и задължителните ковид мерки структурно излагат световното население на наночастици графенов оксид

Испански изследователи показаха, че ваксинната течност Pfizer е най-малко на 99% графенов оксид.

През 2010 г. Андре Гейм и Константин Новоселов получиха Нобелова награда, тъй като през 2004 г. бяха първите, които успяха да изолират слой графен и допълнително изследваха свойствата му. Например, проводимостта на графен може да бъде увеличена чрез допиране (умишлено въвеждане на примеси в материала) или дори може да бъде модифициран при стайна температура, за да се превърне в свръхпроводник. Проучване от 2012 г. в Университета на Единбург показва, че хората, участващи в производството на материал, използван за подобряване на компютрите и сензорните екрани, са изложени на риск от увреждане на белите дробове от вдишването на наночастици графен. Докато графенът вече има много приложения, също изглежда, че прониква лесно през човешката клетъчна мембрана, се потвърждава и от друго проучване от 2013 г.

Графенът е възможно да бъде вдишан неволно, да бъде умишлено инжектиран или имплантиран дори в биомедицинска технология, докато все още не знаем достатъчно за взаимодействието между човешките клетки и графена. Графенът ще се държи по-малко стабилно в подпочвените води и следователно ще се разпадне бързо, но това не е така в повърхностните води.

Наноматериали

Като цяло RIVM пише за наноматериалите на своя уебсайт:

Относително малко се знае дали работата с наноматериали може да причини рискове за здравето. Това отчасти се дължи на липсата на добър преглед на компаниите, които работят с тях. Знаем, че рискът от излагане на наноматериали на работното място зависи главно от възможността наночастиците да бъдат вдишани. Това може да се случи, например, при работа с наноматериали под формата на прах, при нанасяне на спрей (като спрей боя) и при обработка на материали, които съдържат наночастици.

Не е лесно да се измери и характеризира излагането на наноматериали на работното място. Това често изисква комбинация от различни измервателни уреди. Освен това е изследвана вредността само на ограничен брой наночастици. Рискът от наночастици не може просто да бъде изведен от данните за едно и също вещество в не-нано форма. Химикалът в нано форма може да бъде с различни размери и форми, всеки с уникални свойства и специфични рискове. Това затруднява определянето на базирани на здравето гранични стойности за професионално излагане на наночастици. Наноспецифичните здравни пределни стойности са достъпни само за малък брой наноматериали. Повечето от тях нямат юридически статут. Преглед на пределните стойности, базирани на здравето, може да бъде намерен в насоките на СЗО „Насоки на СЗО за защита на работниците от потенциални рискове от произведените наноматериали“.

Всъщност RIVM заявява, че може да се каже малко за рисковете за здравето, които наноматериалите могат да доведат и че насоките също са трудни за определяне поради различните уникални свойства. В рамките на настоящата правна рамка производителите и вносителите на вещества трябва да предлагат на пазара „безопасни продукти“, но какво точно означава това за наноматериалите не е определено.

Огромно излагане на графенов оксид

Испанските изследователи подозират, че част от световното население е било изложено на графенов оксид във противогрипната ваксина под формата на „помощно вещество“ от грипния сезон през 2019 г. Също така, графенът се използва в немедицински маски за уста, според RIVM. Според изследователите, световната пандемия от SARS-CoV-2 е изкуствено създадена чрез доброволната ваксинация срещу грипа и по-късно задължителните мерки.

Испанските изследователи и преподаватели, заедно с La Quinta Columna потвърдиха, че

всички ваксини срещу COVID

(AstraZeneca, Pfizer, Moderna, Sinovac, Janssen, Johnson & Johnson, …) съдържат забележителни количества наночастици графенов оксид.

Интраназалните ваксини срещу COVID,

които фармацевтичните компании подготвят,

също съдържат огромни дози наночастици графенов оксид. Наночастиците от графенов оксид също е възможно да са били използвани и в PCR тампоните и антигенните анализи. Тъй като маските за лице се озовават на улицата, наночастиците графенов оксид също остават в околната среда и вероятно също и в повърхностните води. Не е ясно дали и до каква степен това ще причини (дългосрочни) екологични щети.

Графен-оксидът е токсичен химикал, според изследователите тромбозите и кръвните съсиреци подкопават имунната система и могат да доведат до цитокинова буря. Ако за кратко време се секретират много цитокини, възпалителни протеини, това може да доведе до органна недостатъчност и съответно смърт. Графен-оксидът би се натрупал и в белите дробове, предизвиквайки двойна пневмония. Отравянето с графенов оксид може да причини метален вкус в устата и може да доведе до загуба на миризма и вкус.

Графеновият оксид е изключително мощен и силен в аерозолите, точно като предполагаемата SARS-CoV-2, казват изследователите. Както всеки материал, графеновият оксид също ще има „електронна абсорбираща лента“. Това означава, че графеновият оксид може да разгради нашите естествени резерви от глутатион на определена честота.

Глутатион

Относно глутатиона се твърди, че е най-мощният антиоксидант в тялото ни. Това означава, че глутатионът предотвратява увреждането на нашите клетки, причинено от свободните радикали. Свободните радикали са странични продукти, които тялото ни произвежда, когато неутрализира токсичните вещества. Многото такива може да причинят увреждане на тъканите на тялото, което се предотвратява от този антиоксидант.

Именно честотната лента би направила графеновия оксид много вреден за хората, според изследователите, а излъчваните вълни на новата безжична технология 5G са точно това, и бяха предоставени за използване в Холандия през 2020 г. (както и в България). Не е случайно, че китайският мегаполис Ухан е един от първите градове в света, който пусна в края на 2019 5G вълните, докато по това време избухна и така наречената глобална пандемия от SARS-CoV-2.

Въз основа на тази нова информация, изглежда, че трябва да забравим всичко, което сме мислили, че знаем за ваксините за COVID-19. Въз основа на това не може да се очаква връзка между ефектите върху лабораторните животни, които са се появили по време на изследванията по това време, и възможните неблагоприятни ефекти върху здравето при хората поради ваксинация за коронавирус на базата на шиповите протеини. Което в този смисъл би било добра новина за хората, които са били ваксинирани.

Защо децата не изглеждат податливи на отравяне с графенов оксид се обяснява с много високите нива на глутатион, които повечето от тях биха притежавали естествено. Дори елитните спортисти имат много високи нива на този антиоксидант в организма си, което кара само 0,22% да се разболеят. От друга страна се казва, че нивата на този антиоксидант намаляват значително още през 65 год. Всичко това обяснява и защо лечението с N-ацетилцистеин, който стимулира производството на този антиоксидант, води до бързо възстановяване на пациентите.

Биотероризъм?

Всичко това прави задължителните мерки за коронавируса и измислената програма за ваксинация, подтикната и принудена, която беше разпространена върху световното население от правителствата, много съмнително. Ако е умишлено, това може да се счита за биотероризъм, улеснен от правителствата, казват изследователите … и може да бъде етикетирано като престъпление срещу човечеството.

Въз основа на тези резултати от изследванията е важно да не отслабвате имунната си система, а да я укрепвате, като се връщате към нормалния живот и избягвате или отказвате каквато и да е форма на излагане на графенов оксид. Можете да улесните всичко това, като информирате всички около вас за констатациите, които препоръчват тези изследователи.

Временен корона закон

Законът за временната корона-ситуация не може да се използва от холандското правителство, за да ви отрови с графенов оксид или с някакво вещество и/или по какъвто и да е начин. Всъщност, когато става въпрос за широко заболяване чрез умишлено отравяне, вече няма пандемия. Това означава, че всяко правно основание отпада и можете сериозно да поставите въпроса дали този закон все още е юридически валиден, дори ако холандското правителство ще го поддържа. След това можете да упражните правото си на здравословен живот за себе си и за своите ближни. Ако правителствата твърдят, че тези испански изследователи грешат, е крайно време да започнат да доказват с неоспорими фактически доказателства, че SARS-CoV-2 е изолиран и е по-скоро болест, отколкото отровно вещество, че хората масово се разболяват по болест, а не от отрова, че PCR тестът може надеждно да се използва за диагностично тестване, и че PCR тестът всъщност показва SARS-CoV-2, а не другите неща.

Много въпроси

В допълнение, има въпроси, свързани с тези констатации, които не дават отговор на „графеновия оксид“. Как може да се обяснят електронните много кореспонденции на Фаучи във всичко това? Разработен ли е изкуствен вирус (съдържащ ХИВ частици) чрез изследване или не? Ако е така, този вирус патогенен ли е? Дали хората се разболяват само от излагане на токсичен химикал, или и от изкуствено генериран вирус? И от какво се разболяват масово хората: вирусът и/или отровата? Дали някога ще получим отговор на тези въпроси?

Във всеки случай констатациите на тези изследователи дават правдоподобно обяснение защо броят на инфекциите често е в съответствие с програмите за ваксинация срещу COVID, които са въведени в страните по света, но и защо броят на инфекциите очевидно се е увеличил след като не медицинските тапи за уста (маски) станаха задължителни в Холандия на 1 декември 2020 г.

Елиминиране на токсини

Организмът има естествена тенденция да елиминира токсичните вещества, следователно медиите и правителствената кампания за бустер ваксини са така синхронизирани, че да се поддържа присъствието на графенов оксид в организма. Така че тези, които съжаляват, че са приели ваксината, вече могат да изберат да не вземат повторна ваксина (камо ли трета доза), а вместо това да засилят имунната си система, така че да се произвежда повече глутатион и по този начин токсинът на графеновия оксид да се разгражда и екскретира от тялото. Защото, ако тези ваксини до голяма степен се състоят от отрова, това във всички случаи не е решението за борба с възможен вирус.

Списък на ебола

Като се има предвид всичко това, е много съмнително, че холандското население е задръстено от политици, които тази седмица в голям брой поставиха т. нар. SARS-CoV-2 с глобален IFR от 0,15% в списъка до много по-смъртоносния вирус Ебола. Можете ли дори да говорите по отношение на IFR, ако се окаже, че това касае последиците от мащабно отравяне вместо болест!?

Във всеки случай е ясно, че те не се интересуват от здравето на 17 милиона души, ако искате да оставите опцията за много мащабни мерки отворена по всяко време, за риск от най-много лек грипен вирус или евентуално дори симптоми на отравяне. С всичко това на ум, защо иначе се появяват само трима народни представители по време на дебата относно това дали COVID-19 принадлежи към инфекциозните болести от този списък? Защо 130 от тях гласуват по различен начин за предложението за поставяне на коронавируса в списъка, а видни политици просто се държат далеч от най-важния глас до момента тази година? С предложението на Уго де Йонге не се показва никакво желание да изслуша дори и малкото уважение на надлежно обоснования принос на медицински експерти, което дава пълен мандат, за да може сега произволно да се определят по всяко време, че 17 милиона души трябва да бъдат избивани 24/7. Това показва, че дори тези, които представляват хората са напълно негодни! Или са престъпници? Холандия съществува преди всичко по благодатта на хората, които живеят там и по отношение на тях сега е извършено огромно предателство, или държавна измяна. Тези политици предадоха холандското население на големите фармацевтични компании и по милост на ненаучно и немедицинско шарлатанство, където въз основа на констатациите на изследователите започва да изглежда като умишлено мащабно отравяне на хора.

А сега младежите в Холандия също са хвърлени за плячка на този Pfizer от Де Йонге, с 12-годишна „отрова“.

Правителство и медиен терор

Този преобладаващ правителствен и медиен терор трябва незабавно да спре и големите фармацевтични компании, и всички съучастници да поемат отговорност и да им се поиска обяснения под клетва! Ако никой не може да опровергае откритията на тези изследователи, всичко това в допълнение към опитите за отравяне е довело до реалността на хора, които дори се страхуват вече да живеят, отколкото да умрат. Това доведе до сегашното общество, в което моделите се управляват от всички страни, но те все още ще остават водещи, дори ако унищожите цялото холандско общество. Колко от тези недобросъвестни практики ще трябва да преглътне холандското население, преди политическата Хага да спре терора си? Няма начин да се оправдае широкомащабното отравяне, освен ако не измислят силно ударимо, неопровержимо доказателство, че не е така. Ами ако има умишлено отравяне и изкуствено създаден вирус … Никой не иска да си мисли дори, че някой на този свят е способен на такава лудост, камо ли, че има много, които са способни на това. В какъв свят живеем?

Автор: Вики Ван Ломел, холандски научено изследователски журналист и колумнист (groningerkrant.nl и verenoflood.nu) Създателка на … Нейният профил в Туитер

Източник: commonsensetv.nl

С малки коментари от ANONYMOUS BULGARIA , 15 юли, 2021 год.

Използвани източници:

НАНОЧАСТИЦИТЕ С ГРАФЕНОВ ОКСИД И ПЛАНДЕМИЯТА

Възможно ли е нещо, което се съдържа в маските, тампоните за тестове и всички вакси да е причина както за пневмониите, така и за смъртоносните тромбози? (Плюс потенциална връзка с 5G манията…)

Наночастици с графенов оксид образуват тромби в кръвоносната система

Попадна ми едно видео на испанските активисти от La Quinta Columna. Не мога — повтарям, — не мога да кажа дали то предоставя правдива информация, било в някои отделни твърдения, било изцяло. Но съм убеден, че тези неща могат да се имат предвид и трябва да се проучат допълнително.

Например бързите ми проучвания на твърденията за графеновия оксид (GO), изложени в клипа, до голяма степен се потвърдиха. Даже намерих и още информация за употребата му в различни „ковид ваксини“. Както и че наночастиците с GO се използват в експерименталните генно-терапевтични коктейли против рак.

Ще предложа само резюме на клипа. То е базирано на транскрипция на английските субтитри, осигурена от нашия съфорумник Врански.

Видеото на La Quinta Columna

РЕЗЮМЕ

Медицинските маски, които са натрапвани и се предлагат на пазара, съдържат графенов оксид. Тампоните, използвани при PCR и антигенните „тестове“, също съдържат GO наночастици. Ковид „ваксините“ на AstraZeneca, Pfizer, Moderna, Sinovac, Janssen, Johnson & Johnson и др. (вкл. назалните „ваксинални“ спрейчета), използват наночастици с графенов оксид, както показвала микроскопията и спектрографията на испански университети.

GO влияе върху коагулацията на кръвта и образува потенциално смъртоносните тромби в организма. Причинява и дисбаланс в имунната система във връзка с глутатионовите резерви. Ако дозата на графеновия оксид се увеличи заради внасянето му чрез външни средства (вдишване от маски, назален спрей и „ваксини“), това води до колапс на имунната система и тъй наречената цитокинова буря. Ако GO се натрупа в белите дробове, причинява двустранна пневмония заради разпръскването му из пулмоналните алвеоли.

Графеновият оксид създава усещане за металически вкус в устата. Това се дължи на причиненото от него възпаление на мукозните мембрани, което води до загуба на вкуса и частична или пълна загуба на обонянието. GO придобива силни магнитни свойства в човешкото тяло. С този феномен се обяснява защо много „ваксинирани“ против ковид могат да лепят метални предмети в областта на инжектирането, сякаш лепят магнитчета на хладилник.

Обобщено, графеновият оксид предполагаемо предизвиква както симптомите от „заразяване“ с митичния „вирус“ SARS-CoV-2, така и много от „страничните реакции“ и смъртни случаи сред инжектираните с нано „ваксини“. [В клипа на La Quinta Columna е пропуснато, че – освен GO – в РНК експерименталките има много други токсини (напр. полиетилен гликол) и наночастици (синтетични и компютърно генерирани „протеини“).] Това обяснява и защо до момента коронавирусът не е пречистен и изолиран, както и защо държавните здравни министерства по света не могат да осигурят доказателства за съществуването му.

Графеновият оксид е особено активен и потентен в аерозоли, което „случайно“ са и същите свойства на митичния SARS-CoV-2. Като всеки материал, GO има тъй наречената „електронна абсорбционна лента“. Това означава, че той абсорбира определени честоти, които много бързо намагнетизират и оксидират този материал, нарушават баланса му с глутатионовите резерви и го правят особено токсичен. Неговата честотна лента е точно същата като тази на електромагнитните излъчвания от новата 5G безжична технология.

La Quinta Columna смятат, че в тази връзка не е спряло инсталирането на 5G антени, макар повечето други бизнеси и услуги да пострадаха от локдауните. Симптомите на ковид могат да се контролират чрез взаимодействието на външните електромагнитни полета и графеновия оксид в тялото. Единственото средство за противодействие е повишаването на нивата глутатион.

Глутатионът представлява естествен антиоксидант. Той е в изключително големи количества при децата, заради което те са най-слабо засегнати от „коронавируса“. Високи са и нивата му при интензивно спортуващите, заради което само 0.22% от атлетите заболяват. От друга страна, резервите на глутатиона значително се изчерпват след 65-годишна възраст.

По-нататък в клипа се отбелязват неща, които вече сме публикували в „От Извора“. Пример за това е интервюто с Дейвид Айк за ролята на 5G в тази история. Както и това, че ваксините всъщност правят и ще правят ситуацията още по-лоша.

В подкрепа на последното е новината от последните часове: Официално проучване, публикувано в държавен сайт на Великобритания, показва и доказва, че напълно ваксинираните (и с двете дози) са

с 885% по-голям риск да умрат от ковид,

в сравнение с неваксинираните. На този адрес е кратко резюме на доклада.

РЕЗУЛТАТИ ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРОУЧВАНИЯ

1. Данните за физическите свойства на графеновият оксид в клипа на испанците не само се потвърдиха, но дори се оказа, че не са изчерпателни. Освен че наночастиците GO се повлияват и контролират с външни електромагнитни честоти, те зависят и от температурата. С това се обяснява и защо „ваксините“ се замразяват във фризери, а наночастиците стават активни, когато добият телесна температура след инжектирането.

2. Наночастиците с графен са идеални за свързване и интеграция с нервните клетки, особено тези в мозъка.

3. Графеновите наночастици, свързани с нервните клетки, могат да се контролират не само с честотите на 5G мрежите, ами даже и с тези на 3G и 4G мрежите. Могат да предават и получават

 дистанционни инструкции.

Това беше частично известно от материалите ми миналата година, когато писах, че това е преди всичко наноплатформа, чиито функции и цели могат да се променят, след като веднъж софтуерът на живота е бил инжектиран (инсталиран).

За източник на това твърдение е посочен този авторитетен сайт. Там наистина има материали по този въпрос, както и много други. Например при търсене в гугъл ми излиза и статия за използването на графен като средство за поведенчески контрол! Но моите опити да заредя пълните статии са безуспешни, защото статиите като че ли вече не са публични. Защо ли?

4. Други научни публикации, достъпни в интернет, се занимават с „проблема“, че графенът по естествен начин можел да бъде изхвърлен от организма. Пречка за задържането му се явявал

ензимът Миелопероксидаза

(МРО), който разгражда графеновите молекули. Според мен това е причината да изискват booster (подсилващи) дози на „ваксините“ срещу „новите варианти“. Реално през 6-12 месеца ще подсилват/поддържат инсталираната наноплатформа с доставянето на нови наночастици с графенов оксид, които да компенсират естествено разградените и изхвърлените от тялото.

Българите се шегуваме, че

ракията е най-добрата ваксина

и… невероятно, но факт:

консумацията на алкохол и пушенето на цигари ПОВИШАВА количествата Миелопероксидаза,

необходим за елиминирането на наночастиците, вкарвани чрез биологичното оръжие. Това ще да е и една от причините получилите час за „ваксинация“ в някои страни да са инструктирани да бъдат трезвени.

5. Европейският съюз инвестира 1 милиард евро в нанотехнологии, и по-специално за проекти, базирани на графенов оксид. Както се отбелязва в тази статия обаче, не са обявени целите на тези проекти. Но пък се акцентира, че ЕС не са единствените и това явно е новата мания на всички „суперсили“ и общите им господари.


Нова израелска нано инжекция, базирана на сегашните нано експерименталки за ковцете, използва – образно казано – „GPS насочвани“ наночастици, които могат – цитирам акцента в подзаглавието – да изключат или редактират гени, причиняващи възпаление. Тази РНК генна терапия е сочена още отсега за заместител на ваксите, работещи на принципа с антителата. Същите възможности имат и сегашните „одобрени“ инжекции, въпреки че Министерството на здравепогазването и днес претопли списъка си с митове и истини за фарма стоката, където те обругават истината и на нейно място инжектират наглите си лъжи.

Дори производителите на ваксите не крият, че става дума за експериментална технология за генна терапия, използвана и в медикаменти против рак. Тукашните амбулантни търговци са готови и на богохулства, само и само да не изхвърлят стоката, която е поръчана на едро без дори да са се допитвали до народа и да питат колко са желаещи, колко пари да се дават на фармафията.

Всички от първия до последния са за Нюрнбергски процеси и затворнически килии с изхвърлени ключове. Локдаун доживот.

А според новите им „правни концепции“ дори не им се полагат съдебни процеси. Кой къде ги хване… Да се молят да не попаднат на някой с пострадало дете или съсипан бизнес, че тогава и да мога, не бих се намесил в тяхна полза.


Китайците опитват да патентоват нано ваксините с графенов оксид. Най-яркото доказателство, че не са измислица. В края на материала, към който води линкът, има още патенти и за по-ужасни неща.


Автор: Иван Стаменов
Източник: От Извора

 

Анализ на фрази от Д-р Мариа Албарасин в списание Discovery Salud nº 251

Колкото и да се прикрива от Министерството на Здравеопазването в България токсичната индустриална отрова графенов оксид във ваксините, целия Свят вече разбра за наличието и във ваксини, маски и тестове.

В групата InfoVacunas анализират коментарите на д-р Мариа Албарaсин и прави впечатление как някои доктори, които са против мерките и ваксинирането за ковид-19, и всевишните варианти, започват говорят, че графеновият оксид във ваксините бил „нищожно количество“ и „нямало вреди от него“.

Ето какво казва Д-р Мариа Хосе Мартинес Албарасин за списание Discovery Salud в nº 251:

„Графенът се изследва като носител на антигени във ваксините, както за грип, така и за Sars-Cov-2.“

Изследва се? За грип и ковид?

Патенти от 2005 и 2006 г., одобрени през 2012 г., описващи как да се направи воден разтвор с графен, където да се заредят иРНК и протеини, които да бъдат отнесени в клетките, можете да разгледате в публикацията на това, какво представлява патента:

Хидрофобни нано-тръби и нано-частици като транспортьори за доставяне на лекарства в клетките (патент номер US20060275371A1 и също регистриран под номер US8246995B2).

Има и патент за физиологичен разтвор с графен на страницата на испанското министерство, като щракнете върху него, ви пренасочва към страницата на официалните европейски патенти. В нея единия патент за графенов физиологичен разтвор е под номер KR20210028062A, а другия под номер KR20210028065A. На корейски са.

Ако се поразрови човек във връзките от патентите се откриват и изследвания със снимки на графеновият оксид в различни концентрации.

И продължава госпожа докторката:

„Аз не съм експерт по нано-технологии, но ако 100% от 0,3 милилитра от доза ваксина бяха графен, то е малко вероятно това да има значителен ефект.“

Как ли пък не. Виждаме постоянно и в официалните статистики на лаборатории, а и на всички агенции по лекарства в света, че има милиони увредени от ваксините за ковид, десетки хиляди мъртви … и това е само обявеното, а и са минали само 8-9 месеца. Тоест това е само началото. И се знае, че постъпва само 1% от реалните данни в тези агенции.

И в допълнение:

„Получените до момента резултати показват, че редуцираният графенов оксид има потенциал да транспортира лекарства до мозъка или да отвори кръвно-мозъчната бариера и да позволи на други превозни средства да пренасят лекарствата там“, коментира д-р Круз-Хьофлинг, който започва да изучава формите как проникват през кръвно-мозъчната бариера преди 20 год.

На въпрос дали графенът може да действа като магнитоелектрична наночастица, която позволява взаимодействие с машини, без кабели или импланти … докторката отговаря, че:

„Такива частици трябва да са магнитни, но графеновите и неговите производни не са.“

На това просто трябва да му се отговори със снимка от уебсайт, който продава магнетизирани графенови продукти, които целят производството на медицински продукти:

Отделно, вече има множество публикации и видео материал, които потвърждават същото. Можете да разгледате над 70 публикации по темата тук: https://t.me/InfoVacunas/1815 (в апликацията Телеграм).

Тук също можете да прочетете за изследователи от IMDEA Nanoscience, Автономния университет в Мадрид, Института по материалознание в Мадрид (CSIC) и Университета на Страната на баските описват в списанието Nature Physics как да създадат мощно магнитно поле в този нов материал – графен (през 2014 г).

Също и от Bayer (Monsanto) са силно заинтересувани от години. Вкарвали са в опитна мишка графенов оксид, който формира нано-тръби и е бил засечен в тестисите след само 24 ч. След 15 дни вече е причинил рани на тъканите. Това не им е попречило да изстрелят бизнеса с 200 тона нано-тръби от графенов оксид под претекст, че тъканите се регенерирали за няколко месеца.

Г-жа Албарасин продължава, като заявява, че „може би става въпрос за силно тайна технология с графен“.

Тайна технология?

В някои страни вече и Decathlon продават смазка за вериги, за велосипеди, които са с графен, а нищо не подозиращите потребители го вдишват при всяка употреба. На различни места вече се продават и шампоани, кремове и всякакви други козметични продукти с графен. А и всякакви други продукти. Ако не знаехте графенът е новата пластмаса (има го и в пластмаса)..

Тайна технология? Не! По-точно е увреждаща игра на криеница и абсолютната нормализация на нещо силно токсично.

Както в миналото прокараха цигарите като полезни за здравето сега отново са обработили човешките маси да приемат палачът си за спасител.

Компанията XFNano е първата графенова компания в света и е най-големият дистрибутор с 20 000 клиенти. Те продават водни разтвори с магнитен графен за производство на продукти за всички индустрии. От 2009/2012 г. той навлиза в тялото и се натрупва до точки на токсичност, особено когато се окислява, когато се възбужда от честотите на 4G Plus и 5G.
Тук можете да видите графеновите продукти на компанията в сайта Alibaba. Разбира се, че е китайска!

Графенът е навсякъде от поне 10 год и е силно вероятно, че много хора са по-отровени от други, в зависимост от нивото на токсичност, до което са стигнали в сравнение с хора, които са го избягвали в по-големи количества. Много е възможно, че токсичния продукт е отговорен за влошаването на здравето на огромна част от човешкото население. От 2009 год. сме тровени по целия свят с графен, но през 2021 год. решиха да ни бомбардират директно с него. А войната се води на всеки фронт. Въздух, вода, храна, всичко.

Това обаче не е мнението на г-жа Албарасин, която заявява:

„Натрупването на графен и неговите производни – инокулирани или от околната среда – може да бъде токсично, но само във високи дози и при дълго излагане на него.“

Можете да прочетете (pdf на испански) проучване извършено от Дани Р. Диас от месец май до август тази година с всички доказателства за гореизброените в публикацията данни. На кратко: графенът е силно токсична индустриална отрова. Дори минималните количества предизвикват отравяне. Дори една мексиканска фирма, която продава графен за употребата му в медицината и хранителната индустрия, Alquimex, ви приканва да посетите страницата им с индустриални продукти, където ще видите интересни неща. Примерно, че графенът е 200 пъти по-твърд от желязото, 30 пъти по-добър кондуктор на електричество от мед, силно съвместим с други материали … и как не – поддържа радиацията, изолира я. За продуктите пишат да се използват ръкавици, да избягвате контакт с очи, нос, уста, кожа и в никакъв случай вдишване. Сетихте ли се за графена в маските, тестовете?

Листата с продукти и изледвания на токсичността е толкова дълга и намираща се на всякъде, че е абсурдно да се публикува за да се разяснява в тази публикация.

„Също така, по какъв начин графенът – или неговите производни – не би могъл да взаимодейства с електромагнитното излъчване. Това трябва да ни го разясняват физици и инженери по телекомуникации.“

Тук можете да прочетете едно много интересно проучване от 2019 год. за електромагнитното поглъщане на 5G от графеновият оксид. Прилагането на микровълни от 5G върху графеновия оксид (GO), причинява дезоксигениране на графеновия оксид, което води до редуциран графенов оксид rGO и „свободни радикали“. Тези свободни радикали са пряко свързани с прекъсването на хомеостазата (нормалното функциониране) на митохондриите, отговорни за клетъчното дишане, което може да доведе до значителни неблагоприятни ефекти.

Какво означава това?

С 5G честотите от 42,6 GHz, 1,2 nm нанотръбите, инжектирани с ваксините, влизат в резонанс и сериозно променят мозъчния процес на инокулираните с графенов оксид. До толкова, че този процес отговаря напълно на скоростта на човешката мисъл. Коварно и много опасно. Не ви ли се струва вече реалност това, че могат в даден момент да започнат да контролират ваксинираните биороботи? Защото на мен ми минава като силна вероятност.

ANONYMOUS BULGARIA, 29 август 2021

БЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА

Въпреки стотици, а може би и хилядите статии на световноизвестни УЧЕНИ за вредата от 5G на 14.03.2020 г. управляващата ИЗМЕТ използвайки контролавируса и овчекоронодушната ковд-паника без никой да разбере тихомълком прокара и ИЗГЛАСУВА изграждането и поддръжката на 5G мрежата у нас, която НЯМА да изисква разрешение и НЯМА да подлежи на регулация в България!
Смъртоносната 5G мрежа създадена в Израел ще се ползва за стерилизация, контрол на масите и депопулация. В статията има множество изследвания на учени, които доказват, че микровълновата радиация унищожава човешката репродукция. 5G мрежата е създадена в Израел, но е забранено да се ползва там.

Стю Питърс: Интервю с Керън Кингстън

ВИДЕО

 

СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ

Графенът в К-19 «ваксините» е само върхът на айсберга, има и други токсини! Д-р Робърт Янг: Графенов оксид има във ВСИЧКИТЕ ковид „ваксини“ (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

ПО ТЕМАТА

Когато д-р, биоинженер се изпусне в ефир! Гледайте! Да няма после, ама не чух не видях! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Има ли чип във ваксината? Чипът във ваксината (ВИДЕО-БГ СУБ)

ВИДЕО: Израел планира да чипира населението си (ОБНОВЕНА) Израел ще сканира генетично жигосания добитък

Чипираха ни като говеда ! (ВИДЕА)

Банкстерите легитимираха чипът във в@к$инит€! Новите банкомати: Нямате ли мокрочип, няма кеш! (ВИДЕО)

Не е заради парите. Заради контрол е. Тотален контрол над нас и децата ни (ВИДЕО – БГ СУБ)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от ВИДЕО