Safe and Effective: A Second Opinion (2022) «Безопасни и ефективни: Второ мнение» (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ – БГ СУБ)

//

 

Safe and Effective: A Second Opinion (2022)
«Безопасни и ефективни: Второ мнение»
(ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ)

Правите ли си списък? Списък с нечовеците, които агитираха, пропагандираха, писаха заповеди и издаваха разпореждания, за да заблудят умишлено и да принудят мнозина да се включат в експеримента с mRNA течността на фармацевтичните компании. Те си имат имена и никой не трябва да ги забравя, защото те взеха активно участие в най-големия геноцид извършван в историята на човечеството под ръководството на психопатите: политически мижитурки, белкопрестилковци, които не направиха проучване, а се довериха на пропагандата, преститутки, за които заплатата беше по-важна от живота на хората, служители на РЗИ и платени инфлуенцъри, на чиято съвест ще тежи съдбата на всеки взел участие в експеримента и вследствие на това е пострадал или умрял. Ако познавате поне един такъв – споделете с него този филм. В момента технологичните компании защитават всички тези Айхмановци, като трият, премахват, блокират и ограничават информацията за пострадалите и починалите от експерименталните бъркочи. Нека не се лъжат – всичко, което правят, говорят и пишат – не го правят пред само пред радара на BigTech, а и пред нашите очи и пред очите на Бога.

 

ВИДЕО

Превод: Таня Тодорова

 

Научно потвърдено: експерименталните инжекционни течности убиват (НАУЧЕН ДОКЛАД + ВИДЕО – БГ СУБ)

Публикувано в Лансет проучване върху аутопсиите на ваксинирани за СОVID установява, че смъртта на 74% от тях е причинена от ваксината

 

 

ОЩЕ ФИЛМИ ПО ТЕМАТА ИЗМАМАТА СОVID-19

Заговорът СОVID-19 (ФИЛМ – БГ СУБ)

«Died Suddenly» “Внезапно почина“ (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ БГ-СУБ) ОБНОВЕНА

«YOU ARE AMALEK» Вие сте Амалик (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ – БГ СУБ)

 

БЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА

Имайте предвид, че май месец ако (като) се подпише споразумението със СЗО тогава никой няма да може да се защити от задължително «ваксини»ране, защото ще е облечено в закон
Поради тази причина ви моля споделете тази статия максимално👇

Новият световен ред във възход: Пандемичното споразумение на СЗО и какво означава то за световното население (ОБНОВЕНА)

 

ПО ТЕМАТА

217 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува (ДОКУМЕНТИ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Това трябва да е новината на годината! Къде по дяволите са медиите? (ВИДЕО: CDC ПРИЗНА, ЧЕ СА СЪЗДАЛИ БИООРЪЖИЕТО СОVID-19)

 

ВСИЧКО ЗА ИЗМАМАТА НА 21 ВЕК ТУК

«Катастрофална зараза 2025» подготвят ни нова ПЛАНдемия («SEERS 2025» ВИДЕО – БГ СУБ) ОБНОВЕНА

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани