Създадоха технология за дистанционно управление на хора (ВИДЕО)

/

За съжаление това не е сюжет от научната фантастика, а реален факт

 Изследователи от университета в Бъфало, водени от професора по физика университет Арнда Пралла (Arnd Pralle), създадоха технология, благодарение на които всички живи организми, включително и хората, могат да бъдат контролирани дистанционно като роботи. Магнитни наночастици вградени в структурата на клетките през мембраната, могат да контролират поведението ви, според изследванията, материали за които са публикувани в сп. Nature Nanotechnology. Системата работи така – наночастици от магнитен материал, с размери 6 нанометра всяка, се въвеждат в тялото като преминават през клетъчната мембрана и проникват в живите клетки. След това върху организма се прилага  магнитно поле с интензитет приблизително равен на магнитното поле по време на магнитен резонанс. Така приложеното магнитно поле започва да затопля наночастиците и когато тяхната температура достигне 34 градуса по Целзий, нервните клетки се  възбуждат и започват да се държат по предварително програмиран начин. На видеото може да се видят червеи нематоди (C. elegans), които се движат в определена посока, а веднага щом бъдат подложени на въздействие на  магнитно поле, нагряващо наночастиците до температура от 34 С, червеите заедно променят посоката си на движение. Според изследователите, този метод не уврежда живите клетки и организми като цяло. . .

ВИДЕО

 

Последно от ВИДЕО

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“ (ОБНОВЕНА) Арестуваха Адмирал Ерик Олсън!

Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха командващия на НАТО генерал Клутие Америка я чака голям скандал

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times