Създадоха технология за дистанционно управление на хора (ВИДЕО)

/

За съжаление това не е сюжет от научната фантастика, а реален факт

 Изследователи от университета в Бъфало, водени от професора по физика университет Арнда Пралла (Arnd Pralle), създадоха технология, благодарение на които всички живи организми, включително и хората, могат да бъдат контролирани дистанционно като роботи. Магнитни наночастици вградени в структурата на клетките през мембраната, могат да контролират поведението ви, според изследванията, материали за които са публикувани в сп. Nature Nanotechnology. Системата работи така – наночастици от магнитен материал, с размери 6 нанометра всяка, се въвеждат в тялото като преминават през клетъчната мембрана и проникват в живите клетки. След това върху организма се прилага  магнитно поле с интензитет приблизително равен на магнитното поле по време на магнитен резонанс. Така приложеното магнитно поле започва да затопля наночастиците и когато тяхната температура достигне 34 градуса по Целзий, нервните клетки се  възбуждат и започват да се държат по предварително програмиран начин. На видеото може да се видят червеи нематоди (C. elegans), които се движат в определена посока, а веднага щом бъдат подложени на въздействие на  магнитно поле, нагряващо наночастиците до температура от 34 С, червеите заедно променят посоката си на движение. Според изследователите, този метод не уврежда живите клетки и организми като цяло. . .

ВИДЕО

 

Последно от ВИДЕО

Не е шега: ваксинации чрез салати, ГМО-комари, наночастици и шипови протеини чрез химтрасета! Неудобните новини и взаимовръзки между привидно несвързаните събития — гответе се за повече терор (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Неудобните новини от последното денонощие и взаимовръзки между привидно несвързаните събития ВИДЕО По-долу в източниците дори

ВИДЕО: Лекари от цял свят излизат с потресаваща информация за съдържанието и въздействието на експерименталната течност в инжекциите! Как да спасим народа си от фарма-геноцида в момента? Сигнал до Главния прокурор на Република България

ВИДЕО   ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ СИГНАЛ от ………………. УВАЖАЕМИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, Настоявам Прокуратурата

Истината за експерименталките лъсна! Сигнал към правителството на САЩ от медицинска сестра, която показва със скрита камера разкриваща масова смърт и застрашаващи живота странични ефекти след фъксиниране (ВИДЕО)

ИСТИНАТА ЗА ЖИГОСВАНЕТО ЛЪСНА! СИГНАЛ КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ ОТ МЕДИЦИНСКА СЕСТРА, КОЯТО ПОКАЗВА ЗАПИСИ СЪС

error:
The Bulgarian Times