Тайната централа на Новия световен ред е открита на необитаем остров (ВИДЕА)

/

С  необитаем остров в южната част на Атлантическия океан са свързани много тайни и загадъчни събития

 

Независимо от факта, че това е едно от най-отдалечените места на планетата Земя,  напълно необитаемо, в съответствие с данните от CIA World Factbook, субантарктическият вулканичен остров, наречен „Остров Буве“,  е източник на интернет домейн от първо ниво с код .bv. В допълнение, островът е свързан с няколко скорошни неразкрити мистерии, както е описано в първото и третото видео по-долу.

Установените от нас факти ни карат да вярваме, че тайният остров е седалището на Новия световен ред, тъй като територията на един от най-отдалечените региони на планетата е дом на текуща поредица от онлайн атаки в рамките на световната кибервойна, както и контролна  точка на инсталацията HAARP.

Далеч от човечеството в южната част на Атлантическия океан между Южна Америка, Южна Африка и Антарктида, можете да начертаете кръг с радиус от хиляда мили около Буве, където няма да попадне друга земя. Управляван от Норвегия от 1930 г., той е със статут на природен резерват и е необитаема територия, но кодът с  домейн от  най-високо ниво остава загадка.

Дали това е свързано или не, но остров Буве  е в същите предели, както и кодът на държавата «Mil / Gov», собственост на скандинавски IP на  уебсайта Viking, който проследява в реално време интернет атаки, когато те се случват по целия свят. Скандинавците дори са дали на  тази страна «Mil / Gov», специален символ, шестоъгълник. И по време на  мониторинг на интернет атаки, които се разгръщат в мрежата, ние открихме, че  това място е  доста по- активно, често  много по-активно от Русия и Китай, взети заедно.

Връщайки се към 2012 г., авторът на историята в YouTube, «revmichellehopkins», е открил мистериозен сигнал на HAARP, който идва от  същото това място в Южния Атлантик, както е показано на първата снимка на екрана и представен в 3-то видео по-долу. Странното е, че изследователите,  посетили дистанционно остров Буве наскоро са били в състояние да  регистрират на видео флаш HAARP-емисия,  разпространена териториално, както е показано на втората и третата снимка на екран, и което можеше да се види в един клип, който мистериозно изчезна.

В околностите на остров Буве има и  нерешена загадка от  1979 г. Тази информация  силно се подтиска и цензурира, и се нарича „Инцидентът Вела» (Vela Incident), за който се смята, че е бил  ядрен взрив. Инцидентът  паникьосва в  голяма степен администрацията на Джими Картър и е регистриран от  сателити на САЩ във Вела 6911, това също е описано по-подробно във 2-то видео по-долу.

Остров Буве е обявен за перфектна „бърлога на зъл гений“, тъй като е почти недостъпно скалисто крайбрежие със скали, стърчащи в небето, намира се на хиляди километри от цивилизацията и е скрит зад множество фотографии в Google Earth.

В същото време, би ли могъл този  район да е  идеално място за тайна щабквартира на лидерите на Новия Световен Ред (NWO), предвид всичко останало, което сме научили? Вижте по-долу  повече информация.

Защо САЩ са нападани? Ако III световна война е войната в кибернетичното пространство, на което  много прилича,  Америка се превръща в мишена, по която се нанасят  удар след удар. Защо Mil / Gov  толкова често атакува Америка, заедно с останалата част на света? Вижте сами, колко активен е домейнът на страната „Mil / Gov“ – //map.ipviking.com/

Не е ли този „код на страната“ Mil / Gov на скандинавския „таен дом “ за НСР, който се намира сега в южната част Атлантическия океан, което  следва от множество скрийншоти?

Тази последна снимка показва нападение, или някаква връзка между Mil / GOV и Исландия. Между другото, един от нашата дълбоки фонови източници ни каза, че можем да видим тук връзката между неизвестна  кибер-база, която също е HAARP възел, който редовно получава и изпраща пакети данни към основния поток, а след това ги изпраща в  други контролирани места.

Това дали е  доказателство за  някаква дейност? Разбира се. Но  точният отговор на въпроса  какво точно се случва на  „Остров Буве“ все още не е даден. Вижте епизод от „Въпрос на гледна точка“ със Стойчо Керев, след снимката, видео, в което се разисква именно темата за Илюминати и Новия Световен Ред.

НЕПОЗНАТО

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница