‘The Hammer’ и ‘Scorecard’: Оръжие за масово манипулиране на избори (ОБНОВЕНА)

 

През февруари 2009 г. администрацията на Обама реквизира мощна суперкомпютърна система, известна като THE HAMMER (ХАМЪР). ХАМЪР включва експлойт приложение, известно като SCORECARD (СКОРКАРД), което е в състояние да хакне изборите и да открадне вота, според ЦРУ контрактора станал уисълблоуър Денис Монтгомъри, който е проектирал и изградил ХАМЪР.

УИСЪЛБЛОУЪР ЗАПИСИТЕ, поверителни аудиозаписи, публикувани от съдебната зала на американския съдия Г. Мъри Сноу през ноември 2015 г., разкриха, че СКОРКАРД е бил разположен от екипа на Обама срещу изборните компютри във Флорида, за да открадне президентските избори през 2012 г. от името на президента Барак Обама и вицепрезидента Джо Байдън.

СКОРКАРД сега се активира, за да открадне вота от името на Джо Байдън за пореден път. Байдън използва ХАМЪР и СКОРКАРД, докато се кандидатира за вицепрезидент през 2012 г. Гласовете отново се крадат от името на Джо Байдън, докато той се кандидатира за президент на САЩ през 2020 г.

Този път СКОРКАРД краде гласове във Флорида, Джорджия, Тексас, Пенсилвания, Уисконсин, Мичиган, Невада и Аризона, според Монтгомъри.

СКОРКАРД краде избори, като се меси в компютрите в предавателните пунктове на компютърните системи на държавните избори и отвъд трезорите на избирателните данни на трети лица при прехвърлянето на гласовете.

СКОРКАРД използва призматичен алгоритъм за точкуване, създаден от Монтгомъри, за да постигне желаните резултати от тези, които контролират ХАМЪР и СКОРКАРД.

Във Флорида една от точките за прехвърляне е VR Systems Inc, базирана в Талахаси.

Доставчикът на софтуер VR Systems работи в осем щата в САЩ.

Демократите тестваха технологията си по време на първоначалните избори на демократическата партия. В противен случай Бърни Сандърс би спечелил номинацията за 2020 г. СКОРКАРД беше използван от името на Джо Байдън по време на тези номинации през 2020 г. срещу Бърни Сандърс. Победата беше открадната от Бърни Сандърс.

Докладчикът на ЦРУ Денис Монтгомъри предаде масивна кеш памет от незаконно събрани данни за наблюдение и избирателни данни през август 2015 г. и декември 2015 г. на ФБР и ЦРУ по силата на две споразумения за имунитет, предоставени на Монтгомъри от помощник-американския адвокат Дебора Къртис и генералния съветник на ФБР Джеймс Бейкър.

Монтгомъри дава показания относно СКОРКАРД и ХАМЪР, докато е бил под клетва и докато е бил записан на видеозапис в защитения офис на ФБР във Вашингтон, окръг Колумбия, SCIF (Sensive Compartmented Information Facility). Ако доносникът на ЦРУ Монтгомъри беше излъгал за каквото и да било, днес щеше да е в затвора за лъгане на ФБР. Монтгомъри не е в затвора.

Директорът на Националното разузнаване Джон Негропонте се позовава на Привилегията за държавните тайни и Закона за защита на правителството срещу Монтгомъри, за да накара Монтгомъри да мълчи и да му попречи да разкрие незаконни действия, извършени от правителството.

Карлота Уелс, съдебен участник в Министерството на правосъдието на САЩ и помощник-директор на Министерството на правосъдието на САЩ от 1990-те години, заяви пред Монтгомъри, че привилегиите за държавна тайна и защитната заповед на губернатора не могат да бъдат използвани от държавните служители с цел прикриване на злоупотребите на правителството. Ако намерението на правителството е да се прикрие държавната злоупотреба, каза Уелс на Монтгомъри, заповедта да се мълчи е нищожна.

Администрацията на Обама неправомерно си присвоява ХАМЪР и СКОРКАРД. Те преместват ХАМЪР във Форт Вашингтон, Мериленд на 3 февруари 2009 г.

Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

ДОПЪЛНЕНИЕ 

В окръг Антрим, щата Мичиган, софтуерът на машините за гласуване допуснал „грешка“ и надписал 6000 гласа за Байдън. В резултат, първоначално в този окръг за победител е обявен Байдън. След разкриване на „грешката“, резултатът е коригиран и окончателен победител е Тръмп. Същият софтуер се ползва в още 47 окръга от щата Мичиган, както и в много окръзи на други 29 щата, предимно управлявани от демократите. Разработчик и собственик на софтуера е компанията Dominium Voting Systems. Тя е официален партньор на фондацията на Бил и Хилъри Клинтън – Clinton Global Initiative, в проекта Delian, насочен към внедряване на машини за гласуване и въпросния софтуер в държави от Латинска Америка, Карибите и Африка. Факти. И още нещо: бившият шеф на кабинета на Нанси Пелоси е ангажиран като лобист от Dominium Voting Systems, а съпругът на сенаторката от Демократическата партия Фейнстейн е акционер в компанията.
• Борислав Цеков

Ето и линкове към тези факти:
  1. За съвместния проект на Clinton Foundation и Dominium Voring Systrms
  2. За софтуерната „грешка“ за 6000 гласа в Антрим
  3. За връзките на Пелоси и Фейнстейн с Dominium Voting Sysytem

 

ВНИМАНИЕ

 

ПО ТЕМАТА

Сървърите в Барселона и във Франкфурт са били в местните резидентури на ЦРУ (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Сървърите в Барселона и във Франкфурт са били в местните резидентури на ЦРУ (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Радев си назначи шефка от „Отворено общество“ на Сорос да го съветва

 

Последно от СВЯТ