УРАЛ създаде мотор за Дарт Вейдър (ВИДЕО)

/

 

Компанията „Урал“ създаде специален мотор с кош и го кръсти Dark Force Limited Edition, съобщи сайтът motor.ru. Машината е посветена на „лошия“ герой в киносагата „Междузвездни войни“ и ще бъде пусната на пазара в ограничена серия от 25 екземпляра.

На практика целият мотор е черен, включително компонените от силовата установка, елементите на пусковата система с керамично покритие и логата на фирмата.

 

Новият продукт ще върви в комплект с „лазерен меч“, прикрепен от лявата страна на коша, за да може “веднага да се използва както от шофьора, така и от пътника“, уточнява изданието.

ВИДЕО

Последно от ВИДЕО

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“

Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха командващия на НАТО генерал Клутие Америка я чака голям скандал

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните

Фейсбук страница

The Bulgarian Times