US базата в Ново село: Тестове с химически и биологически оръжия (ВИДЕА)

/

Ново село

Този надпис стои в началото на американската база. Първо е на английски, после на български. Нормално – все пак се намираме не на българска, а на американска територия. Тук ние българите сме гости в собствената си държава. Забележете още нещо много, много важно – цитираният на табелата закон е американски, не български. На територията на американската база важат американските, не българските закони.

Понеже американската пропаганда в България непрекъснато тръби как страната ни е едва ли не окупирана от Русия и се намира под непрекъсната руска заплаха, реших да отида до една от американските военни бази у нас, тази между сливенските села Мокрен и Ново село, за да видя как ни пазят нашите верни съюзници. Каква е ситуацията:

  1. На територията на базата официалния език е английският. Българският е втори и се ползва само като допълнителен, за да може местните аборигени, т. е. ние българите, да разбират какво им пишат по табелите техните господари.
  2. В базата местните аборигени, т. е. ние българите, нямат никакъв достъп. На нейна територия е забранено всякакво снимане и това може до доведе до арест на всеки местен абориген, т. е. българин. Това важи както за цивилните, така и за военните местни аборигени, т. е. българи.
  3. Американското знаме е сложено на първо място в базата, което е нормално, защото базата е със статут на американска територия, над която местните аборигени, т. е. ние българите, нямат никакви права. С други думи това вече не е част от България, а американски анклав, заграбил наша земя.
  4. На територията на базата важат само и единствено американските закони. Това също е нормално – все пак тя е със статут на американска територия и в нея законите на местните аборигени, т. е. ние българите, не важат по никакъв начин.

Припомням – това е само една от американските бази в България. В окупираната ни Родина има общо 4 такива, като за тях САЩ не плащат дори и 1 стотинка наем. Сега обърнете внимание – единствената страна от общо 134, в които САЩ имат военни бази по света, където американците са разположили свои бази БЕЗПЛАТНО, е България.

Ново село

Входът на американската база. Както си му е редът, има голям надпис на английски, и под него по-малък на български – все пак сме на американска територия и тук българският език е само за гостите, т. е. за нас, българите. Вляво се виждат пилоните със знамената, първото от тях, естествено, е американското.

Още нещо – ако да речем утре ние българите решим да изхвърлим американците от базите им и да си върнем територията, те имат право да не се съгласят и да ни отвърнат с военна сила, защото, внимание, договорът за ползването им е БЕЗСРОЧЕН и НЕ МОЖЕ да бъде прекратен без съгласието и на двете страни! Така че американските бази в България ще съществуват, докато го иска САЩ, независимо от волята и желанието на българския народ.

Това са фактите, а когато фактите говорят, и боговете мълчат. Нека всеки един българин са направи сам за себе си заключение под чия заплаха е България и кой е окупирал страната ни.

Ново село

Дори и само за такава снимка на това място всеки българин може да бъде арестуван от американците, защото на американската територия всякакви снимки са забранени и ние българите трябва да се съобразяваме с това. Е, аз не се съобразих. В моята държава трябва да се спазват българските интереси и закони, а не американските.

Костадин Костадинов

ВИДЕА

US базата в Ново село: Тестове с химически и биологически оръжия, ВИДЕO

 

ПО ТЕМАТА

САЩ прехвърлят биолабораториите си от Украйна в България 

 

САЩ си признаха, че са създали биологичното оръжие «SАRS-СoV-2 — «СOVID-19» всички замесени в България на съд!

Край на споровете за произхода на COVID-19! Той е изкуствено създаден във военна лаборатория Галвъстоун на САЩ през 2015 г.

 

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Климатичен скандал в Германия: Военновъздушните сили на Горна Бавария признават за Chemtrails (ДОКУМЕНТ)

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Мислехте го за конспирация? Ах, тези конспирации, все се оказват истина!! Честито, планът за намаляване на човечеството продължава с пълна сила!!! Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на хората с въглеродните емисии: Централна Кооперативна Банка въвежда въглероден калкулатор

    Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на