В околностите на Ню Йорк откриха град на нацисти (ВИДЕО)

/

Призракът на нацизма броди из предградията на Ню Йорк. В това лично се убедиха жителите на Лонг Айлънд. На острова има градче, построено на мястото на лагера „Зигфрид”, който през 30-те години на миналия век бе център на нацисткото движение в Америка. Идеологията на расизма се е заселила там толкова дълбоко, че и днес имотите в градчето се прдават само на истински арийци.

На пръв поглед това е най-обичайно американско градче от онези, които наричат „едноетажната Америка”. До Ню Йорк има само няколкостотин километра, тишина и спокойствие. Но не така е било винаги. През 30-те години на миналия век тук е било разположен лагерът „Зигфрид”, построен от американските нацисти. Момчетата членували в Хитлерюгенд и се занимавали със спорт, възрастните се учили да стрелят, и всички маршрували по улиците „Хитлер”, „Херинг” и „Гьобелс”.

Американските знамена и знамената със свастики мирно се веели един до друг. Шествията събирали хиляди души, а кулминацията била конгресите на американските нацисти в самото сърце на Ню Йорк. Естествено, цялата тази нацистка активност приключила, когато на хоризонта започнала да се появява Втората световна война. Лагерите били закрити, а на тяхно място било организирано градче.

Улицата „Адолф Хитлер” била преименувана на „Парковият булевард”, улицата „Херинг” станала „Дъбова”. Територията обаче останала частна, в нея не можело току така да се влиза. Земята все още принадлежи на Лигата на германско-амвериканските преселници, а правилата в градчето продължават да спазват идеологията на нацистите.

Това станало известно, когато едно от семействата решило да продаде дома си. Те не успели да намерят купувач цели шест години. Оказвало се, че той можело да бъде само бял и с германски произход. Това е записано в правилата на лигата.

Това, че в демократична Америка 70 години след победата над нацизма могат да живеят само потомци на истински арийци, станало неприятна новина за местните власти.

Последно от ВИДЕО

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

Вълнова (квантова) генетика Известният френски имунолог доктор Жак Бенвенист (1935-2004г.) изследвал електромагнитното излъчване на живата клетка.