В зъб на полицай от САЩ е намерен извънземен микрочип

/

Бившият полицай от Олбани (САЩ) Уоли Хансън, който е на 67 години, по време на посещение при зъболекар бил много изненадан, както и самият зъболекар, който открил в зъба на пациента микрочип.

Хансън казва, че няма никаква представа как загадъчния имплант се е оказал вътре в зъба му, а зъболекарят, д-р Фред Уелингтън заявил, че по време на последния преглед на този пациент преди година, никакви предмети не е имало в зъбите му. Кой, кога и как е имплантирал това необичайно устройство в неговия зъб, Хенсън не знае. Уплашен сериозно, Хенсън веднага се свързал с хора от ФБР, които много се заинтересували от неговата история. Хенсън бил извикан във Вашингтон за по-задълбочени изследвания в лабораторията на ФБР. Съдебно-медицинските специалисти заключили, че обектът в устата на Хенсън е малък предавател и може не само да предава сигнали , но също така и да приема.

Да открият честотата, на която тече комуникация, от ФБР все още не са успели. Журналисти научили историята и веднага се свързали с ФБР:
– Колко често имплантът изпраща сигнали?
“Не сме сигурни, но изглежда, че най-малко четири пъти на ден . Те са много кратки и е лесно да се пропуснат, така че сигналите могат да бъдат реално повече. Някои от тях продължават само една стотна от секундата, но, въпреки малкото време за предаване, преминава голямо количество информация, както от устройството, така и към него“.
– Кой е поставил на г-н Хенсън имплант в зъба ?
“Все още не знам, но това може да бъде всеки, от някаква корпорация или чуждо правителство, които по този начин ни шпионират. Ние не сме готови да дадем точен отговор“.
– Открихте ли вече какво именно предава този чип ?
“Това е някакъв код, но не е обичайният двоичен код. Това е странно, това е някакъв код неизвестен за нас. Ние не знаем каква информация се предава от устройството и каква постъпва в него.“
– Вие опитвахте ли да го извадите?
“Да, ние се опитахме да извадим устройството, но в този момент в него започнаха да се случват негативни процеси, които могат да повлияят на здравето на потребителя. Очевидно, това е направено умишлено, за да може устройството да се изключи, при опит да бъде извадено. Ние също така не можахме да извадим и зъба, защото устройство е свързано с нервите на зъба. Ето защо, ние трябва да го изучим, докато е в устата на г-н Хенсън“.
ФБР все още не е в състояние да разчете кода, или да определи произхода на импланта.

 НЕПОЗНАТО

Вашият коментар

Your email address will not be published.

Предишна Статия

Най-строго пазената тайна на НАСА (ВИДЕО)

Следваща Статия

Десетте пророчества на сатана

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

Don`t copy text!