Куче припада от радост, срещайки стопанката си след 2 години раздяла (ВИДЕО)

/

 

В интернет набира популярност видео, на което е заснета среща на момиче и кучето и след две години раздяла. Животинката дотолкова се зарадвала, че започва да пищи и почти пада в несвяст. Видеото вече е гледано над 10 милиона пъти.

Както е посочено в описанието на видеото, това се е случило в град Murrysville, Пенсилвания САЩ. Стопанката на кучето 2 години е работила в Словения. Авторът подчертава, че това е еквивалентно на 14 години живот на кучето по човешките стандарти. Такава бурна реакция принудила собствениците на кучето да го заведат на ветеринар. Той обаче ги уверил, че животното е много добре.

Последно от ВИДЕО

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“ (ОБНОВЕНА) Арестуваха Адмирал Ерик Олсън!

Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха командващия на НАТО генерал Клутие Америка я чака голям скандал

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times